Minikbiranne35 Fotoğraftdan dolayo kaldırıldı post burdan devam ediyim dedim güncelleme yapmak istiyorum sürekli yalnız kalmak istemiyorum galiba ilk gebeliğim olduğu için kaynar suyla duş aldım şimdilik
merimiri Minikbiranne35 nişandan sonra bir süre devam edebiliyor diyorlar doğum için ama tam bilemedim korkmayın yine de 🙏🏽
Minikbiranne35 Dilarac şuan kaynar su ile duş aldım ve giyindim yürüyorum kasıklarımda hafif bir sızı var
Hasret18ayaz Minikbiranne35 hurma varsa hurma yiyin plates topu varsa zıplayın yoksa büyük bir kırlent üzerinde hafif hareketlerle destekleyin saatte bir sicak duşa girin bol bol yürüyün oturmayın harkeet edin yani
Dilarac Minikbiranne35 evet bugün doğurursunuz inşallah suyunuz gelince gidin hastaneye ben gittiğimde 3 santimdi hastanede merdiven çıkıp indim 7 ye çıkmıştı
Minikbiranne35 Dilarac inşallah duanı eksik etme bebde şuan dardayım sana çok dua ettim allah razı olsun bi terleme geliyor şuan bana
Minikbiranne35 Hasret18ayaz hurma var yiyim onu pilates topu ypk maalesef kırlent üzeeinde zıplasam olur mu
Dilarac Minikbiranne35 ayy sakin ol canım inşallah güzel geçecek dua ediyorum bi avazda kolaylıkla doguuur inşallah
Minikbiranne35 Dilarac aminn hurma yiyorum durmadım hiç yürüyüş yapıyorum bacak aramdaki kemik ağrıyor karşılıklı
Hasret18ayaz Minikbiranne35 hurmadan 7-8 adet peşpeşe yiyin kırlent üzerinde hafif hafif kendinizde bebegede zarar vermeden hareket edebilirsiniz bacanlarinizi ayırmış olun acilmaniz hızlansin
Hasret18ayaz Minikbiranne35 dualarım sizinle bir avazda inslalah sizde bize dua edin sağlıkla kavusalim bebeklerimize