Elif52 Kızlar şimdi detaylı ultrasondan çıktım bebeğim çok sağlıklı maşallahı var ama benim rahimi besleyen danarlardan bitanesinde sol tarafta gecıkme varmış yaşayan başına gelen arkadaşlar varmı ?
Chan Elif52 Evet bir çok annenin başına gelebiliyor, çentik diyorlar adına. Doğuma kadar kapanma olasılığı da var.
ValideSultan Elif52 kontrole çağırmadı mı doktor ya benimde amniyon kesesi rahimle birleşmemiş 2 hafta sonra kontrol dedi korkutmak istemiyorum ama bu ikimizin durumdada bebek kaybediliyormuş çoook dua ediyorum başka çarem yok
eoa Elif52 benimde ayni sorun cikti canim gecen hafta üzuluyorum...dr coraspirin verdi bugunde saglik ocaginda kan verdim tetetoniz vuruldum aklima takilan sorun olurmu acaba kan vermem
eoa Elif52 sag iyi bebekte iyi dedi perinatoliji ..solda ayni senin gibi dedi burdan haberleselim seninle sana ne onerdi dr
Chan Elif52 gecikme dediği çocuğa giden besinlerin geçtiği o damarda bir daralma benzeri bir şey olduğu. Bu durumun doğuma kadar düzelme olasılığı var.
Aybke Elif52 bende ayni seyi demislerdi sonradan kendiliginden gecti insAllah sizinkide gecer tabi tekrr çentigi kontrol ettrn
Yusufalininannesii ValideSultan amniyon kesesi koryon kesesiylemi birlesmems yani ? Bende ayni durumdayimda merak ettim gittinizmi acaba kontrole duzeldimi sorun ? allah sag salim kucaginza almayi nasip etsin 🙏
eoa Elif52 ins duzelir canim insan takio yinede beni cagirmadi ..israrla sordum sorun olur mu diye olmaz dedi aspirini ic dedi aksamlari gunduz demedi
eoa Elif52 arastiriom burdan netten kotu bi risk yokmus sadece bebegin gelisimini etkilermis zayif olurmus saglikli olsunda zayif olsun onada raziyim