MinnakBebegim Elvn oykude guzel benim sevdiyim kiz isimleri 3 tane birini zaten koydum kizima kizimin ismi Nur sonraki ismilerde ruya ve Ecrin ismi cok seviyorum
Eymnm MinnakBebegim iki isim koyarsak Eylül Beren tek isim koyarsak Beren ama karar veremedik henüz,iki isimde biri birini biri diğerini soyler diye kararsızız açıkçası😊
Mervengin34 MinnakBebegim. Eftal en yuksek en degerli demek. Ben cok benimsedim o ismi berat da babasi düşündü Mustafa kemal Aras Aybars Ertugrul Cihangir Öktem Bu isimler arasindan karar.verdik 😊
Behiye07 Oğlumun ismini eşim ve ailesi yoktu bu sefer sıra bende diye düşünüyorum cinsiyetimiz daha belli değil ☺️ kız olursa zerya ve Zelal arasindayim erkek olursa renas 😍
AyEr MinnakBebegim cınsıyet kesın degıl doktorumuz kız dedı adı kumsal yada ahsen erva olucak rabbım ızın verırse ❤️
Behiye07 MinnakBebegim ay ailede bir tane daha renas var kayınpederimin amcasının küçük oğlunda 😑😑 inşallah sırf bu yüzden renas olmasın demezler 😁
AyEr MinnakBebegim babamız kumsalı cok ıstıyor bende cok begenıyorum kesınlesıcrk dıger ay cınsıyetımız ınsallah ❤️