Ceysss Kızlar Grip oldum gözlerm başım tıkanıklık siz neler yaptınız ilacada yönelmek istemiyorum fazla portakal suyu ıhlamur vs denedim şimdi duş alıp parol içip yatıcam inşallah sabah iyi olurum iyi gelen birşey varsa fikir verirmsnz
yalandunyaa Ceysss ayyyyy bende grip oldum yarın serum takın diye yalvarcam 12 .1 gebeligim var oğluma geçecek diye ödüm kopuyor
semrabgt Ceysss ya bende grip gibi oldum öksürük yok ama aşırı akıntı burun tıkanıklığı halsizlik bol limonlu tavuk suyu çorbası içiyorum öğlen akşam arada portakal suyu , limon pekmez ılık su karışımı , boğaz için tuzlu su gargara uğraşıyorum bugünden beri
_b-e_ Gebeliğiniz varsa bitkisel ürünler tuketmeyın bunu doktorlar da çok önermiyor ılk 3 ay ve 4 ay sonuna kadar çok kotuysenız parol kullanabılır hatta antibiyotik tedavısı de alabılırsınız doktor gozetımıyle bende aşırı sıddetlı orta kulak ıltıhaplanması yaşadım parol damlalar ve antibiyotik kullandım bıtkısel ürün tuketımı de onerılmedı bızım dememızle degıl de doktor daha ıyı bılır bunu