Selam kızlar bugün çok şükür doğum yaptım. 2 gebeliğim ilk gebeliğim kendi sancımla oldu bunda 40+2 oldum hala gelen yoktu. Doktorum daha fazla beklemek istemedi kakasını yapabilir diye o yüzden bugün yatışımı yaptı suni ile başlatacam dedi. 9 da yatış yaptılar ardından damar yolu açıldı. Öncelikle vajinaya fitil koydular. Rahmi yumuşatıp incelesin diye. Daha sonra yavaştan suni verdiler ama ara ara gelip gidiyordu sancı ve asla dayanılmayacak gibi değildi .orta derece verdiler. Nst bağlandı biraz yürüdüm 2 cm oldu. Bu arada sıfır açıklık vardı. Yürüdüm sonra lağman yaptılar gelip baktılar 3,5 oldu ben. Epidural yapalım mı dediler ben ilk istemedim çinkü dayanılmayacak ağrı değildi dedim ama çatıda kastığım için kendimi o yüzden önerdiler. Tamam diyip doğumhaneye gittim epidural yaptılar harika bi icat tüm ağrı sızı gitti sonra ebe suyumu patlattı bu arada doğumhaneye öğlem 12 de gittim. Suyumu boşalttı sürekli gelip gittiler baktılar yavaş yavaş 4 oldu 6 oldu sonra doğum yapıldı 2,3 ta bebek doğdu toplam 5 saat sürdü yani hastaneye yatmam doğurmam. Çok şükğr Şuan bebek yanımda Allah isteyen herkese doğurmayı nasip etsin 🙏🙏 sorularınız varsa cevaplarım