Zumra1234 Bge ilk kizimda cok rahatım kendimi hamile bile hiss etmiyordum 2ci cok zor geçiyor yine bir kizim olucak çok şükür🤲 31 haftadayim hala midem cok bulaniyor ve agrilarim var
Bge hepoyleolurzaten__ sana helal olsun bunca çocuk çok iyi cesaret 😃 ben tüpleri baglatiyorum doğumda 1.de zirvede bıraktım diyordum hiç beklemediğim halde supriz bir gebelik oldu 2.de artık önlem şart 😃😃 yoksa akıl sağlığımı kaybedebilirim
Zuleyha_18 Bge hayır alakası yok 😁 ilk hamileliğim daha hafif geçmişti bunda resmen öldüm öldüm dirildim üç günde iki kilo verdiğimi biliyorum açlıktan, kusmaktan 😰 ama ikisi de kız 🫠 mesela ilkinde hiç kusmam olmamıştı
iremd-1798 Bge ilk hamileliğimde ağrı sancı kramp uykusuzluk hiç bir şey yoktu çok rahattım hamile değil gibiydim kızım oldu ikinci hamileliğimde mide bulantısı ağrı sancı kramp uykusuzluk hepsini yaşadım yaşıyorum da bu da kız 🥹 ikisi de kız ama hamileliklerim tamamı ile birbirinden farklıydı 🥰
gdaslik Bge iki gebeliğimde tamamen birbirinden farklı ama ikisi de kız. Bunun biraz yaş ile bünye ile alakası var sanırım. İlkinde 29 yaşındaydım şimdi 34 yaşındayım. Çok daha rahatsız edici herşey.