Hayaldie Merhaba bugun kontrolum vardı 1 hafta geride bebek dedi 27 haftalıgım kilosu 882grmiş dr miyon tıpli olacak dedı bnde endişe ettim kiloyu ve haftayı tam nasıl toparlamalıyım napmam lazm
Zhrn Hayaldie muz kefir ceviz kaşar peynir kabak çekirdeği ilk aklıma gelenler. Bunları hergun yiyordum bebegin gelişimi gayet iyiydi
Sedef21 Hayaldie benim oğlum da iki hafta önden gidiyordu bir sıkıntı olmadı canım yani çok stres yapıp kafana takma geriden gelse sıkıntı ama önden gidiyor ve çok fazla değil bir hafta kadar o yüzden sıkıntı yapma
FyA Hayaldie benimde 1 hafta önden gitti hep halada öyle bana makarna pirinç ekmek tatlı meyve az ye dedi ama malesef tutamıyorum kendimi 🤣 şükür hala 1 hafta önde ondanda hiç bişi olmaz diyolar korkmayın yani
FyA Hayaldie aaa pardon bi hafta önden yada geriden gitmesi sıkıntı olmuyomuş ama bu muhabbet yeterli yada yetersiz beslenmeden dolayı oluyo heralde
Anonim189 Hayaldie aynı haftadayız ben her gün muz yumurta ceviz tarzı şeyleri kesin tüketiyorum onun yanında avokado falan da yiyorum et tavuk bu yazılanları yersen bence gelişimi ilerler 2 haftaya kadar sorun teşkil etmiyor demişti doktorumuz
Sedef21 Hayaldie daha erken merak etmeyin düzene girer bebeğe kilo yapan şeyler tahin pekmez, kaşar, muzdur canım bunları yiyin kilo alır ki zaten en çok bebekler son 3 ayda çok kilo alıyor
Hayaldie FyA dr endişe edilecek bşey yok dedi aslında kızın sana bnzıo 😂mıyon tipli olcak kilolu bsey beklme zaten dedi makat gelişinde duruyor dedi
FyA Hayaldie ay ne tatlı 😇 ozmn çok takılmayın yaaa 1 haftadan bişi olmaz fakat makat gelişi hakkında bilgim yok
gknlpln Endişelenmeyin sonuçta bu ölçümleri yapan elektronik bi cihaz her zaman +- yanılma payı vardır. Ne kadar sürede bir kalibre ediliyor cihazlar bilmiyoruz 😑