Akdogan70 hemşireyim 2 yoğun bakım,2 cerrahi klinikten sorumluyum. 3. Çocugumu 10 gün sonra doğuracağım Allahın izniyle. Biri 9, biri 2 yaşında iki çocuğumuzun. Hergün erkenden kalkar kahvaltılarını hazırlarım o şekilde işe okula gideriz. Kendime bakmayı da çok severim bakımlıyım. Evim daima temiz olmalı. Kıyafetlerimiz full ütüden geçer. Hergün ev yemeği yeriz. İşten gelirim direk ellerimi yıkar yemeklerimi ocağa koyarım. Onlar pişerken hızlıca diğer işleri hallederim. Yemekten sonra parka ineriz. Çocukların ödevi,oyunu onlarla ilgilenirim.Akşam çocuklar uyuduktan sonra kocamla kahvelerimizi alır balkonda otururuz. Yarım saatte olsa kendimize vakit ayırır sohbet ederiz. Benim önerim birincisi zamanı kullanmayı iyi bilmek gerekiyor. Aşırı dakik,planlı ve disiplinli bir insanım. İkincisi eşimin desteğide var inkar edemem. Üçüncüsü 15 günde bir kadın çağırıyorum cam,kapı ben yetişemiyorum. Yıpranıyor muyum evet. Ama ben böyle mutluyum ev temiz düzenliyse ben huzurluyum 🥹 Bu arada gurbet geliniyim. Ailemden kimse yok. Eşimin ailesi burda yaşıyor fakat destek olmuyorlar. Ne çocuk, ne hamilelik,ne ev hepsini ben ve eşim yapıyoruz.