Zumry66 İyi akşamlar arkadaşlar ben emara girmiştim 13 haftalık iken doktorum bişi olmaz korkma demişti ama gende korkuyorum bu zmna kadar arkadaşlar benim gibi emra girip bebği sağlıklı olan varmı birde daha betam 113 du ben bilmeyerek röntgenede girmiştim ama onda kese felan görünmüyordu daha bebeişim çok küçüktü canalr kusra bakmayın bende tedirgin oluyorum bana bi yardımcı olun lütfen içimi ferhaltın arkadaşlar
Lina_mungsn Zumry66 vallahi bilmiyorum ama doktor benim eltimede emara gir demişti bişey olmaz dedi ama röntgen iyi değil eltim bu yüzden kürtaj olmuştu
Gg5348 Zumry66 bir şey olmaz bebeğimin beyninde kist göründü 28. Haftada bebeğimin karnımda mr ı çekilecek tehlikeli bir şey olsa yapmazlar zaten korkmayın mr da zararlı ışınlar bulunmuyor
misscenger Zumry66 ben de girdim 8 haftalıkken, bacağımda 5ayri kasta yırtık varmış, Mr a girmesem belki hiç anlasilmayacakti. Allah’a şükür şimdi 19 haftaligiz ikili taramada sıkıntı çıkmadı. Olsa çıkardı sanırım. İcinizi ferah tutun 🙏🏻 Allah büyük 🤲🏻
kuby Zumry66 mr da sıkıntı yok canım mrın açılımı manyetik rezonans demek zaten eğer gerekliyse mecbur çektiricez sıkıntı olan şey bt yani bilgisayarlı tomografi (hemşireyim)
Zumry66 Lina_mungsn zaten cnm bebek daha kesede yokken girmiştim röntgene daha küçüktü yeni yidi gebeliğim ama emra girdim ilacsız bi 10 dk durup çıktım geri sordum bişi olmaz korkma dediler inşallah bişi olmaz
Zumry66 misscenger ikli testimde benimde sorun çıkmadı şükürler olsunki inşallah bişi olmaz RABBİM korusun evlatlarımızı
a-b1 kuby ben bilgisayarlı tomografi çektirdim 3 haftalıkken :( 12 haftalık olduk. Yarın ikili testimiz var :(
Zumry66 kuby kusra bakmayın sorum olcak işte kapalı bir yere girdim beyaz bir makina 10 dk durdum ama bi ileri bi geri yaptı ve dıt dıt diye öten şetler oluyordu o emar değilmi yoksa tografimi ben girdim o beyaz uzun mekimaya bilgisayar ile baktılar dışardan
kuby a-b1 bilmeden mi çektirdiniz rabbim korumuştur inşallah bol bol dua edelim 🤲🏻 her zaman sıkıntı çıkacak diye bir şey yok güzel beslen strese girme gebeliğin tadını çıkar 🫶🏻
a-b1 İnşallah çok teşekkür ederim 🙏🏽bilmeden girdim evet kuby hatta o gün öğrendim gebe olduğumu :( doktor sağolsun bütün tetkiklerden sonra bakmış betaya . İnşallah sorun olmaz o kadar korkuyorum ki psikolojik olarak çok etkiledi
kuby a-b1 kıyamam ya bol bol dua edelim bir şey çıkmaz allahın izniyle güzel beslen daha çok minnakmışsınız o zaman 🤗 inşallah yarında güzel haberlerinizi alırız