beysenyil Soğan kürü deneyen arkadaşlar, yumurtlama döneminde acaba soğan kürü yapmaya devam ettiniz mi ? Nasıl yaptınız faydası oldu mu biraz bahseder misiniz 🥹
Berivan_sr beysenyil cnm ben yaptım yumurtlama olduğunu anladığım zaman bıraktım sabah akşam aç karınla ılık bir şekilde içtim.
Zynp12 beysenyil soğan kürünü adet bitiminin 2. Veya 3 günü başlayıp 15 gün yapıp 15 gün ara vermeniz lazım o sürede ovulasyon takibi de yapabilirsin yumurtlama günü için yumurtlama gördüğün an birakabilirsin
beysenyil Berivan_sr bende reglin son günlerinde başladım, birkaç gündür içiyorum yumurtlama döneminde içilir mi diye kafam karıştı. Peki sonuç aldınız mı denediğiniz ay hamilelik oldu muydu 🌸
Ayden6 Bende merak ediyorum bunu. Ben bu ay elendim galiba testler hep negatif… sogan kürü denemeyi düşünüyorum bu ay
Cilemm1 Berivan_sr kist yada miyomunuz mu vardi bende kist vs yok 3-4 gundur iciyorum sorun olur mu acaba nette kisti olmayip kullananlar kist yapti falan demisler kafam karisti icsem mi icmesem mi ?
Berivan_sr Umarım sizdede işe yarar kendinizi sıkmayın kafanıza takmayın ben çok taktım en son dedim ki soğan kürünü de yapacam olmuyorsa olmuyordur dedim bizimde 6. Denememizdi
Berivan_sr Zynp12 adetten sonra başlarsa 15 gün boyunca devam ederse zaten yumurtlama gününe denk gelir eğer düzenli bir şekilde adet görüyorsa
Zynp12 Berivan_sr evet öyle ama zaten Saraçoğlu tarifinde de öyle yanlış hatırlamıyorsam önemli olan yumurtaları harekete geçirmek degilmi. Yanlış hatırliyirsam k. Bkmayin ben öyle kullanmıştım çikolata kistim vardı diye o yüzden öyle yazdım 🥰
Berivan_sr Zynp12 tabikide herkes farklı kullanıyor bende aynı sizin gibi biliyorum zaten yumurtlama görüldüğü zaman bırakılmalı çok araştırdım bazıları adetliyken yapıyo bazıları adet bittikten sonra 🥰
Zynp12 Berivan_sr evet adetliyken kanamayı daha fazlalastirabiliyor demişlerdi bilmiyorum herkes hakkında hayırlısı 🥰Rabbim herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻
Berivan_sr Cilemm1 son olarak soğan kürünü deneyecem olmazsa yapacak bişey yok dedim ben hiç doktora gitmedim 6.denemede oldu