Rabya melekmi22 12 haftalık yüzük testi kız çıkıyor Çin takvimi kız çıkıyor ama ultrasona bakınca herkes erkek diyor
melekmi22 Rabya canin bunlar batıl şeyler bana da makas bıçak yapıldı erkek dedi karnıma bakan erkek diyor ama benim yüzde yüz kesin kızım olacak 🙃
yalandunyaa melekmi22 inşallah bir oğlum var hayırlısı ile gönlümden geçen kiz ama 😌😌😌😌😌 Doktor hızlı hızlı baktı sinirlerimi bozdu bu şekilde resim çıkartıp verdi elime ya gıcık
melekmi22 yalandunyaa sana yine iyi vermis ben atsam buraya bu ne dersin kocaman bebegi kucuck bir ışık gibi cikarmis 😅😅😅
melekmi22 yalandunyaa uğraşmak istemiyorlar çünkü şak şak çekip elimize veriyolar ki ben istemesem onuda yapmiyolar mesela ben diyorum resim alabilirim miyim lütfen diye o şekilde veriyolar oda işte neye benzerse verdik mi verdik bitti
melekmi22 Ezel_33 ayy bune minnoş nasıl.tatlı durmuş öyle 🥰 kız buda ama kesenin net olduğu varsa bide o şekilde bakayim
yalandunyaa Kubrakar272727 yaaaaaaa 🥰 hadi inşallah 🥲🥲🥲🥲 Rabbım her iki evladın da Hayırlısını versin Nasıl anladın acaba 🤭
yalandunyaa melekmi22 ya para veriyorum birde hadi desem devlet tamam da özel klinik açan bir doktor vardı 2 sene önce ona gitmiştim cokkkkk güzel bakmisti 🥲
melekmi22 Ezel_33 keseye emin olamadım da kız bence ya kıza benzettim ne zaman cinsiyet belli olacak 🙃