Aybarss Kızlar sol memede ağrı yaşıyorum sizce tek göğüs ağrıması normal mi sağ tarafta hassas ama sol kadar değil gebelik belirtisi olabilir mi bununla birlikte eşlik eden sol Kasık ve bel agrısıda var ara sıra
Ozlm_24 Aybarss benim sag tek taraflı aynı beliritilwe var 3 gün akşamları kasık agrısı oldu birde karnımda kazınma oldu bat 19 🥹
Selma258 Aybarss inanırmısın aynı şeyleri yaşıyoruz yalnız benim bundan iki hafta önce lekelenmem oldu iki gün peçeteye bulaşır şekilde oldu ilk gün pıhtı gibi hafif ikinci gün ise pembeye yakın lekelenmem oldu ama aynı durumu yaşıyorum adet olmama 10 gün var bu kadar erken olurmu bilmiyorum
Selma258 Aybarss ayrıca sol kasık ağrısı ve sola doğru bel ağrısı arada ve sol göğsüm çekiliyor gibi arada ağrı oluyor
Aybarss turkan403 dünden beri göğüsüm hassas sol taraf özellikle ama ondan öncesinde de sol kaşık ve bel ağrısı yaşamıştım yoğun şekilde birkaç güne test yapacağım ama merak ettim tek tarafta ağrı normal mi acaba diye
turkan403 Aybarss test yap bence canım bı arkadaşım da göğsü ağrıyodu gebe çıktı smdi aklıma geldi hata sağ ariyo derdi regl oluca zaman ama sol ağrısı oldu çok olunca şüphelndi çıktı teste yani
Aybarss Selma258 yerleşme kanaması olabilir mi bilemedim canım inşallah rabbim gönlüne göre versin 🙏🏻
Aybarss Selma258 valla aynı gerçekten hep soldan ağrı yaşadım sol kasık belimin sol tarafı sol bacağıma vuran ağrı ve sol gögüsüm 😂😂 inşallah güzel sonuçlar alırız ya kızıma kardeş gelir 🙏🏻
Selma258 Aybarss adet olmana kaç gün var canım sabırsızlıkla bekliyorum senin sonucunu inşallah iyi haberler alırsın
Aybarss Selma258 benim son adet tarihim 13 Mayıs 21 nde hsg çekildim tabi bende bide pcos var yani bebek olursa baya baya süpriz olur bize kızım tedavi ile olmuştu