Gokyuzum_g0730 Merhaba yanımda kalacak kimse yok diye eşim kalacak oluyor mu acaba Antalya şehir hastanesinde doğum yapan var mı yada bilgisi olan?
Pamuk Gokyuzum_g0730 Ben sehir hastanesinde kaldım almıyorlar,zaten 10 saat sonra isteğimle taburcu oldum.
Cansu__1997 Gokyuzum_g0730 çok zor vallahi böyle refakatsiz olmayan yalnız kalıyor çok duydum ben hemşireler falan destek oluyor veya diğer hastaların refakatçilari
Babymom07 Gokyuzum_g0730 Bende Antalya’da doğum yapacağım da acaba sezeryan mı olacak doğumunuz normal mi?
Nil00 Gokyuzum_g0730 Devlet hastanelerine en kötü özelliklerinden biri de bu maalesef kimsesiz gibisin
Gokyuzum_g0730 Nil00 Of gerçekten öyle ve sinir bozucu yani tamam başka bir erkek refakatçi aynı odamızda olursa bizde rahatsız oluruz ama bir çözüm olmali böyle durumlar için yani
Gokyuzum_g0730 Ayrıca özel oda tutabilir miyiz onuda soracağım bazı hastanelerde oluyormuş ve öyle olursa érkek kalabiliyormus
Gokyuzum_g0730 Babymom07 Sezeryan olacak kızım da öyle olduğu için Anyalya şehir hastanesine gidiyorum bu arada
Sahide1997 Cansu__1997 size yardımcı oldular mı? Bende 1. Doğum sezaryen oldum, ve ilk 3 saat hareketsiz kaldım, ne kızımı elime alamadım,ne emzirmedim…. hemşireler yardımcı oluyorlar mu?