turkan403 Dilekulgtt diş gebelik olabilir dedi sağlık ocağında doktor canm daha kadın doğuma gidemdm randevu bulamiyom cnku
turkan403 Dilekulgtt yükselme iyi son adete göre 7haftalik olması lazımis değerin firlamasi lazımdı diyo anlmdm bu sağlık ocağındakiler anlamiyo bence
turkan403 turkan403 eve geldm işte üç gün önce silik çıkmıştı testm koyulaşır mi diye meraktan yaptm koyu çıktı artmıştır bence ya randevu bı verseler gidicem Belirsizlik beni öldürücü
Dilekulgtt turkan403 bence sen bi post ac yaz canim dis gebelik geciren bilgili anneler vardir illaki en azindan bilgilenirsin
turkan403 Dilekulgtt gidicem randevu bulursam inşallah 🤲🏼 kız ne bileyim sağlık ocağı sinir ediyo adamı bilmiyorlar insan bikere daha kan alir artışa bakar başından savuyolar resmen
Mervevefaa Bende geciktim 1 hafta kadar oldu acile geldim şimdi tahlil verdim bir saate sonuç çıkacak bakacağım neymiş 🙈
Dilekulgtt Mervevefaa 1 gun sonra dusuyo e nabiza biraz gec duser tahlil verdigiiz yer size barkod verdiyse daha erken cikar orda cnm bakabilirsin