Derennn700 Kızlar benim 5. Gün embriyo donduruldu transfer için bir sonraki regl belliyoruz doktorum şuan vitamin vs kullan dedi transfere hazırlıyoruz vücudumu aynı zamanda yediklerime aşırı dikkat ediyorum sizler nasıl geçiriyorsunuz süreci
Umuttayorulur Derennn700 bende yarın yumurta toplama işlemine gireceğim. Taze transfer yapmayı düşünüyor doktor tabi yumurta toplamadan sonra daha net belli olur her şey bakalım heyecanlı bir bekleyiş.
Umuttayorulur cansugunes0210 Derennn700 kaç yumurta toplanmıştı kaçı döllendi acaba. Ben daha bu aşamaya yeni geldiğim için çok merak ediyorum 😃 Birde ultrasonda gördüğü sayı kadar mı topladı acaba yumurtayı
mrp2023 Derennn700 ben geçen ay yumurta toplama oldum bu ay regl oldum transfer için ilaçlarımı kullanıyorum ayın 20 si transfer olucam inşallah canım
mrp2023 Derennn700 avokado çiğ kabak çekirdeği içi tuzsuz ve estrofem ile folik asit alıyorum canım onun dışındada sağlıklı beslenmeye yürüyüş yapmaya çalışıyorum
cansugunes0210 Bende o süreçteyim şu anda arefe günü kontrole gidecegim inşallah transfer günü netleşecek ona göre
Derennn700 Umuttayorulur canım doktor her muayenede söylüyordu şu kadar yumurtan var ama ben aklımda tutamamıştım 16 yumurta toplandı 5 i 5. Güne geldi donduruldu hepsi günümü bekliyorum 🥺
Umuttayorulur Derennn700 ben araştırma hastanesinde tüp bebek tedavisi görüyorum doktorum pek konuşmuyor 😀 o yüzden şu kadar var demedi bana sadece hemşirelere söylerken duyduklarım kadar biliyorum bende. Umarım benimde transfer edecek ve sonrası için donduracak kadar embriyom oluşur 🥺 banada dua edin lütfen 🙏🏻
Derennn700 Umuttayorulur inşalalh canım takılma o yumurta sayısına önemli olan kalitesidir bak benden 16 tane toplandı 5 tanesi tek döllenenildi sende içini ferah tut bir tane olsun kaliteli olsun önemli olan bu pozitif düşün avokado yumurta ye bu süreçte havuç suyu incir yemeye çalış ben çok düzenli beslendim
Umuttayorulur Derennn700 tavsiyelerin için teşekkür ederim. Bugün yumurtalarım toplandı sağlıklı kaliteli yumurtalarım olduğu 3 gün sonra arayıp yine durum hakkında bilgi vereceklerini söylediler 5. Gün de transfer için çağırırız dediler. Avokado yiyorum hergün yarım yiyordum tam mı yesem acaba kabak çekirdeği de yiyorum ama yumurta hergün yemedim açıkçası ara ara yedim. Hergün iğnelerim var yine transfere kadar size de vermişler miydi
Derennn700 mrp2023 canım hangi ilaçları verdi sana ben folik asit selenyum ve d vitamini kullanıyorum bi de Yasmin alıyorum
Derennn700 mrp2023 anladım camım peki sen neden tüp benek karar verdiniz benim eşimde sperm sorunu vardı
Derennn700 Umuttayorulur hayır canım yarım avokado yeterli muhakkak haşlanmış yumurta özellikle transfere hazırlık ve sonrası için çok iyi diyorlar