Mucize-1 Gebeligin ilk aylarında acı ekşi yemeyin diolar bir sakıncası tehlikesi varmı canım çok istiyor ama
Mucize-1 Mommytwice2 Hemşire bir süre ara ver dedi şuan 10 haftalığım tatlı değil acı ekşi canım çekiyor korkarak yiyorum kendi doktoruma sorduğum zaman hayır sadece migde yanması yapar die söylemişlerdir dedi yiyorum ama korkuyla yiyorum
Mucize-1 ucigdem kan sulandırıcı kullanıyorum acaba başlarda bir düşük tehlikesi olur diemi dediler ama doktoruma sordum hayır migde yanmana neden olur die söylemişlerdir dedi artık bende canım ne isterse yemeye başladım acıyı biraz severim onuda yine korkarak yiyorum 🙈
ucigdem Mucize-1 rennıe veya gavısgon veriyorlar mıde yanmasına Eğer yoksa doktoruna gidince yazdır canım🥰
myangelson Mucize-1 bana hiç böyle birşey denmedi de aklıma şey geldi limon falan tansiyon düşürüyor ya fazla tuketilince acaba onunla ilgili olabilir mi? Normalde de hamilelikte ilk zamanlar tansiyon düşüklüğü oluyor o sebepten denmiş olabilir diye geldi aklıma ama acı hakkında bilgim yok belki mide yanması yapar diye denmiş olabilir 🤷🏻♀️😅
esrablkbs Canınız ne çekiyorsa yiyin ben de aynı acı ekşi istemişti yedim yanma da olmadı sıkıntı yok
Mucize-1 ucigdem çok şükür yanma yok sadece yeme dediler ondan korktum acaba bisey olurmu cocuga die acı ve eskiye bayılırım
melekmi22 Mucize-1 4 5 ay acı ekşi tatlı tuzlu turşu yedim aserince gözün hicbir sey görmüyor sen yine de kendi mide sağlığın için çok acı ve çok ekşi yeme bebekle alakalı bi durum yok 🙃🙃
SrpYlmz Mucize-1 ben sürekli limon ve turşu yemiştim çok şükür iyiyiz birazdan 29 haftalık olucaz ☺️🙏🙏🧿 birşey olmaz canım
Meltemm21 Mucize-1 ben gebeliğimin en başından beri yiyorum doktorum abartmadan demişti öyle yapıyorum
Seyma-10 İlk 3 4 ay deli gibi çigköfte yedim nar ekşili limonlu canım istiyordu ve sadece onu yiyordum bişey olmadı çok kulak asma o mu yapma bunu yeme diyene sakatat dışında kontrollü bişey olmaz mayonezde yedim dışardanda hamilelik bi hastalık değil