Arenbade sizin kaç gün kaldı kızlar ben sezeryan olucam belden aşağısı uyusucak siz nasıl yapıcaksınız doğumu heyecan varmı ben biraz korkmaya başladım😀
6hilal_akin1 Arenbade son 25 34+4 te ters oldugu için doktorum ameliyat gerekebilir dönmesini bekleyecez dedi perşembe günü 36+4 oluyorum kontrolüm var ve hâlâ dönmedi sizce sezeryan mı olurum yoksa 40 a kadar bekletir mi(Devlet hastanesi)
nilmom55 Son 26 😇 ilk dogum suan icin dogum sekli belli degil. Ama bebis makat gelişli donmezse mecbur sezaryan
Arenbade Merve61nc ilki nasıl geçmişti belden uyusturucak doktor beni biraz korktum genel olmayı tavsiye etmiyolarmış bebeğede anestezi geçiyor diye hissederim diye korkuyorum açıkcası 🥲🥲
Merve61nc Arenbade belden uyuşturmalı olmuştu birşey hissetmiyorsun da ilk gün az ağrı oluyor ağrı kesici falan yapıyorlar ya ikinci gün biraz ağrım olmuştu ama yine dayanılmıcak gibi değil ağırlar 3 cü gün iyiydim 1 haftaya da toparlandım
nilmom55 6hilal_akin1 36+3 teyim benimde hala dönmedi. Doktor 39-40 a kadar kanama su gelisi vs olmadıktan sonra beklerim dedi. Bakalim