crash Bebeğin cinsiyetini öğrenmiş olup 7-8. Haftada bebeğin ultrason kağıdında kesenin sağında ya da solundaki konumunu söyleyebilen birileri olur mu 🙂 bugün yine bi tez öğrendim de 😄 hergün bi olay vallahi.
Deletedmom_879 crash bence bu tez dogru 😂 dinende oyle oldugunu biliyorum sagda ise erkek solda ise kız istisnalar oluyor tabi en basindan beri sagda yavrucum 😉😅
EliFurkan Sagda olunca erkek solda olunca kiz diyorlar. Benimde sagdaydi ve erkek, tevafuk mu yoksa gercekligi var mi bilmiyorum ☺
crash EliFurkan cinsiyeti öğrenen anneler 7-8 haftaya baksa bi fikrimiz olur oranı merak ediyorum ben de 🙂
crash Ultrasonda solda ise erkek sağda ise kız. Ayna gibi düşünün. 🙂 solda görünen gerçekte sağda oluyor
Oglununannesi Canlarr benim oğlum 7+1 de göründü ve sağdaydı ama erkek bu bebişte solda bunu bilemiyorum tabi daha 7+5🙂
Oglununannesi Bu arada arkadaşım 18 haftalık onunda soldaymış ve şuan oğlu olcak bence bu teoride öylesine bi teori🙂
NaimeYilmaz Zaten 2 secenek var tutması normal. İnsan neye inanmak ıstıyorsa ona ınanıor kesinlikle kulak dolması bılgı.