demett300 Kızlar 33 haftalığım tam belimle kalçam arasındaki bölge aşırı ağrıyo dayanamıyorum oturunca ağrıyo yatınca ağrıyo yürürken ağrıyo ayağımı atamıyorum doktora söyledim normal diyip duruyo. Magnezyum ilacıda kıllanıyorum parolda içiyorum ama fayda yok
MiracAlpinveUmutunAnnesi demett300 Çok normal bende oğluma hamileyken çatı ağrım ve kuyruk sözümü ağrım oluyordu buz koyuyodum
1931 demett300 uzun süre oturmamaya uzun süre ayakta kalmamaya dikkat et başka çaresini bulamadım ben
Limoza47 demett300 bnm 15. Haftada başladı o ağrı hayla var doktor ve çevredekiler normal bebek büyüyor dedi magnezyum verdi doktor ama hayla ağrılar var ne oturabiliyom ne uzanabiliyom
RBurcu demett300 demett300 benim de ağrım vardi magnezyum ilacını aksatma demişti Ben ekstra her gün mutlaka kendi yaptığım ev yoğurdu yedim zaten yiyodum ama her gün mutlaka tüketmeye çalıştım onun etkili olduğunu düşünüyorum 🙏
Me2022 Bu problemi bende yaşadım günlerce koltuk değneği kullandım ancak Yotubeda pilates eğitmeni elçin hanımın videosundaki hareketlerle geçti
Booksandcats Fizyoterapist bir arkadaşımla konuşmuştum kalçadan geçen siyatik adında bir sinir varmış gebelikten önce çok da hareketli olmayan bir hayatın varsa sinirlerde kısalma vs olmuştur demişti. Gebelikte büyüyen rahim de o siniri baskıladığı için ağrı olurmuş malesef bir çözümü yok ben de yaşıyorum aynı durumu 🥲
Limoza47 Booksandcats alakası yok bnm kadar hareketli kimse yoktur sanırım işimde ayakta bir iş olduğu için çok hareket içindeydim ama şuan bnde aynı durumdayım genelde erkek bebeklerde olur diyorlar ama Bn bebeğimin büyüdüğü icin olduğuna inandım kabul ettim yapicak birsey yok kızlar
newmamm Ben de 32 haftalığım aynı durumdayım , ağrıdan yürüyemiyoruz oturamıyorum sanki tokmakla kırılmış gibi , magnezyum alıyorum 2 gündür hiç fayda etmedi :(
demett300 Limoza47 aynı bende valla doğrusu ne onuda bilmiyorum oturmakmı uzanmaktı yürümekmi herkes bişey diyo