1850 Ebrusfr vajınada batma, karında sertlesme. Bacaklarım yan iç taraflarında ağrı var. Dogacak sanıp korkuyorum o derece
Aryamom- Ebrusfr panda gibi yuvarlana yuvarlana yatıp kalkıyorum bir anda bu hafta göbeğim dehşet derecede çatladı kaşıntı var heryerimde çatı ağrıları yalancı sancılar ay sonu gelsin artık 🤦♀️🤦♀️
Ebrusfr BirCihaN benımde oyle oluyor canm vajına agrısı fena cekıuorum oraya baskı mı yapıyor napıyosa gerılıuor agrıyor sureklı
1850 BirCihaN Ebrusfr bugun sordum doktoruma vajınada batma yanlarda agrı vs vucut doguma hazırlanıyor cok normal dedı
Nurgngrms Kizlar bende öyleyim yatarken sağdan sola dõnemiyorum canimin acisini anlatamam😪 legen kemikleri genisleyip doguma hazirlaniyormus azicik daha sabir.
Ebrusfr Nurgngrms doktor mu oyle soyledı vajınadakı agrnın sebeplerını. Bebek hareket ettıkce daha cok canım yanıyor
Ebrusfr Usui bende sureklı dınlenıuorım sıkıldım ama yat yat artık zamanı felsefe rahatlasak hepımız hayırlısı ıle
duru1938 ayy bnde hiçbir şey yok sanki hiç doğmayacak bu çocuk :) bu arada merak ediorm 36 haftalık bebişlerinizin kilosu ne ?