Phtc 3 beyazdan uzak durmaya çalış, hamurişi tatlı sadece tadımlık, günde yarım saat yürüyüşünü de yaparsan kilo problemi yaşamazsın
AGuler Ekmek pilav makarna hamur isi tatli bunlardan uzak durmalisin, meyveyide kontrollu ve gunduz vakitlerinde tuketmelisin canim, bir de sut ve sut urunlerini light tercih et bol bol tuketmeye calis.
YagmurDaskn Doktorun dün bana verdiği listeyi sizinle paylaşayım belki uygulamak isteyen olur hemen hemen herkese uygun bir liste
YagmurDaskn KAHVALTI 1 su bardağı portakal suyu 1 yumurta ( süt ve yumurta bi arada yenmemeli) 1-2 kibrit kutusu peynir 5 adet zeytin 1 tatlı kaşığı bal / pekmez 2-3 dilim ekmek Söğüş salata 1. ARA 1-2 porsiyon meyve 1 bardak süt ÖĞLE YEMEĞİ 1 kase çorba 1 tabak etli sebze yemeği 3-4 yemek kaşığı pilav/makarna Salata 1 kase yoğurt 1-2 dilim ekmek 2. ARA ( İKİNDİ ) 1-2 porsiyon meyve 1 bardak süt AKŞAM YEMEĞİ 1 kase çorba 2-3 köfte kadar et / tavuk / balık 1 tabak sebze yemeği Salata 1 kase yoğurt 1-2 dilim ekmek GECE 1-2 porsiyon meyve 1 bardak süt Uygulayın ❤️ Seviliyorsunuz. ☺️
Miniksena YagmurDaskn ben de tabi hiç yemeyelim demiyorum ama bu listedeki ekmek fazla olmuş bence. Sağlıklı olan ekmekteki karbonhidrat değil bakliyattan ve diğer besinlerden alınan karbonhidrattır.
YagmurDaskn Sen doktor musun ? Ya da sağlıkçı mı ? Bu doktorun verdiği liste ben kafama göre yapmadım.
Ayazayaz YagmurDaskn haklısınız normal. İnsanların diyetisyenin verdiği listedede 6,7 dilim ekmek var ekmek yemeden metobolizma çalışmıyor