Ozlm_24 Gzn07 benim de bat 19 gösteriyoru geçen ay 6 gün geciktim hamileym sanmıştım yanıldım bu ay da sol kasıgımda agrı oldu flo uygulaması 4 haziran yumurtlama gösterdi kasık agrısı ve akşamları sanki yemek yememiş gibi açlık hissi oluyşuyor karnım kazınıyor resmen ilk dega böyle bişiy yaşıyorm
Gzn07 Ozlm_24 bekleyelim bakalım burda 🥰🥰inş bebişler tutunmuştur ama ben asla ve asla test yapmacapım günüm geçtikten 3 gün sonra direk kan vereceğim bakalım dayanacakmıyım 😂😂
Gzn07 momofmychildren imcakir Dmt0 Ozlm_24 Kızlar bugün baygınlık geçirdim tansiyonum düşmüş 5 çıktı kızların ısrarı ile zorla zorla erken gebelik testi yaptım bu çıktı markası comfort
Ozlm_24 Gzn07 Bence öyle düşünüyorum memlekete gidecem inşallah ailemle ögrenmek nasip olur onlara da sürpriz yapmış olurum🥹
Ozlm_24 Gzn07 ayy görünüyor bencede biraz daha beklemelisin sonra tekrarlarsın testi 🥹inşallah bende çift çizgi görürüm🫠🌿
Gzn07 Dmt0 normalde 9 gün var ama ben reglin 10 günü ovulasyonla pik gördüm 2 gün öne kayıyormuş erken yumurtalama olduğu için
Dmt0 Gzn07 benim de 11 gün var, erken yumurtlama olduğu için 2 gün öne alırsam 9 gün oluyor. Bir kaç gün sonra belli olur mu ki varsa 🥲
Gzn07 Ozlm_24 inş vardır önceliğim olmayanların inş yüce rabbim tez zamanda kucağınıza almaya nasip etsin
Dmt0 Gzn07 yani şöyle çatlama olduktan sonra göğüs hassasiyeti başladı hala geçmedi. Uçları kaşınıyor, acıyor, dokununca da ağrı hissediyorum. Kasıklarımda da bazen sol bazen sağ anlık ağrı oluyor. Ve sürekli hissettiğim değişik bi ağrı var kasıklarımda
Gzn07 Ozlm_24 şimdi dua ettim 🤲 benim bi oğlum 11 yaşında 2. Ye hamile kaldım 4.5 aylıkken karnımda öldü kürtaj oldum önceliğim olmayanların inş sağlıklı sihhatle hamile kalırsınız