busracarka Gunaydınn :) Aranızda tamamlayıcı sağlık sigortası hakkında bilgisi olan var mı ? Gebelik durumlarında geçerli oluyor mu ?? 😊
zaman0686 busracarka merhaba ben varım size Bilgi verebilirim ben hamilelikten önce yaptırmıştım diğer ay da hamile kaldım zaten Doğum teminatlıysa geçerli
Esrammm22 busracarka benim var gebelik durumunda ekstra gebelik teminatı olması lazım tamamlayıcı ve gebelik teminatı ayrı. Tamamlayıcıda 10 hak gebelikte ayrı 10 hakkın oluyo. Ama bekleme süresi var gebelik teminatında. Bir sene boyunca hamile kalmamak lazım filan öyle şartları var.
busracarka zaman0686 ben gebelikten önce yapamadım malesef biraz plansız oldu 🤭 gebelikten sonra tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırabilirsin diyenler oldu ama sigorta şirketleri net bişey söylemiyorlar
epenez busracarka demir hayatın iki can sağlık sigortası var. Seçtiğiniz pakete göre hastane isimleri veriyorlar orada geçerli oluyor. Hamile kaldığınızda yaptiriyorsunuz hatta doğuma yakın bile sigorta yapılıyor
zaman0686 busracarka canım ya ben bekleme süresi olmadan sağlık Sigortası yaptırdım gebelik teminatlı valla hemde iş bankasından yaptırdım uygun fiyatlı 3400 gibi bir rakam şimdi de özelle gidiyorum 14 haftalık hamileyim yaptırdıktan sonra hamile kaldım bazı sigorta şirketlerinde bekleme süresi de var hamilelikte de olan sigortalar var ama en uygunu bana bu geldi birde ilk gebelikte bebeğim kalp atışı durmuştu devlette gittim hiç ilgilenmediler çalıştığım İçin herşeye göze alıp olmazsa iptal ederim dedim Sigortası yaptırdım şimdi rahatım hem sağlık Sigortam hemde sabit doktorum var bence mantıklı önceden yaptırmak bebiş olmaZsa bile iptal edip yeniden düzenleyebilirsiniz ki benim gittiğim hastane hamilelik Sigortasına şimdi 7000 istiyor bize çok uyguna gelmiş oldu
zaman0686 busracarka gebelikten sonra olmuyor tamamlayacı ama uygun fiyatlı yine hastanesine göre sigorta yapıyorlar diye biliyorum arkadaşlarımın hepsi hamileyken bile sigorta yaptırdı mantıklı olanda bu eğer özelle gidecekseniz
Krbksrf busracarka gebelikte sadece demir hayat yapiyor dogum paketi onun disin yok hrp bekleme suresi var
epenez busracarka 8 Dr muayene ve kontrol , ikili test, gebelikte yapılan rutin testler ve doğumu karşılıyor. Aynı zamanda diyetisten, göz tarama, psikolojik danışmanlık, diş bakım paketi gibi ekstralar var.
Yveannesi Merhaba, Anadolu Sigorta’nın tamamlayıcı sağlık sigortasını gebelik öncesi yaptırırsanız bekleme süresi uygulanmaz. Mevcut gebelik halinde sadece Demirhayat’ın iki can poliçesini veya tamamlayıcısını yaptırabilirsiniz. Demirhayat aynı zamanda diyetisyen gibi seçenekleri de sunmakta. şirketinizin anlaşmalı olduğu hastaneler kullanılmaktadır ve anlık provizyon alınmalıdır aksi halde geçerli olmamaktadır. Çocuga doğuştan yenileme garantisi hakkı veren şirketler de bulunmakta. Çocukta oluşabileşek rahatsızlıklar için 1 yıl bekleme süresi gibi rutin istisnalar uygulanmaz.
busracarka zaman0686 banada çok uygun geldi fiyatlar ama hala yaptıramadım hafta içi gidip bi araştırcam. Çok teşekkür ederim 🙏
Krbksrf Gitmek istediginiz hastaneden doktordan dogum paketi almak bazen daha uyguna geliyor bilginiz olsun ben kendime tamamlayici yaptim benm planli hamilelikti
busracarka Krbksrf ben özel bi muayenehaneye gidiyorum anlaşmalı olarak doktorumun çalıştığı hastaneler var ama hem doktorum ücret alıcak hem hastane ücret alıcak sigortada daha uyguna gelirse o şekilde yaptırayım diyorum
zaman0686 busracarka rica ederim dileğiniz gibi olur inşallah herşey sağlıkla herşeyden önce işte insan doğal olarak düşünüyor herşeyi sağlıcakla kalın 🙏