GuzelMelegimm hatseum12 ☺☺ bebek daha 100 gram bile değil kilo almaman normal değil mi.. Ben 30 a kadar almamıştım ☺
Begleyna hatseum12 11+4 haftalığım bende hiç kilo almadım aksine 2 kilo verdim. Bulantı kusmam çok oluyor ona bağlıyorum umarım en kısa sürede geçer.
hatseum12 GuzelMelegimm arkadaşım 4 aylık odluğunda 6 kilo almıştı doktoru baya kızmıştı ondan merak ettim
hatseum12 Begleyna bende çok kustum bi ara geçti gibi oldu şimdi yine başladı. umarım doya dpya yemek yeriz bi gün
Begleyna hatseum12 Ay inşallah okadar çok istiyorum ki yemek yemeyi özledim. Prilam kullanıyorum ben günde 3 bazen 4 e kadar atıyorum. Atmazsam kusmaktan hastanelik oluyorum serum takıyorlar en son 😂
Sakineoncu Begleyna gece 2 tane iç uyurken canım ertesi gün bulantı azalıyor doktorum öyle tavsiye etmişti bana
Lumos Bende 14 haftayım hiç almadım umarım normaldir karnımda şişmedi. Birde insanların aa neden hiç kilo almadın demesii psikolojimi bozuyor. Doktorum normal dedi ve insanların söylediklerini de kafana takma dedi ☺
Melson20 Lumos 25 haftaya kadar almadim sonra birden 14 kg 😅 su an 39 haftalik oldum. Ilk hamileligimde de son bir ay birden 10 kg almistim.
Svl2109 hatseum12 ben 87 le hamile kaldım 77 e düştüm şuan 26 haftalık 85 oldum cnm ilk zamanlar oluyor 20 haftadan sonra kilo alınıyor