nur-can621 Hurma yiyorum merdiven inip çıkıyorum ama yok gelmiyor kızım 37+3 olduk ne zaman gelecek 40 haftayı mı bekliycem
Suey İyide daha vakti değil ki annesi erken canı ne zaman isterse kendini ne zaman hazır hissederse o zaman gelir
Civ3cic @“nur-can621”# benimde gelmiyor 40 hafta olduk tık yok o kadar hareket yapmama rağmen çörek otu yağı aldım bugün burdada okumuştum kasılma vs yapıyormuş daha denemedim akşama denicem bir tatlı kaşığı ballı suda içiliyormuş birde ebe tavsiyesi
Hilal14-12-21 nur-can621 alakasız ama bişey sorucam ya ben 35+2 haftalığım ve bana hep doğum çizgin çıkmamış niye diye sorup duruyorlar ilk gebeliğim benim bı sorun fln mi var acaba sizin kaçıncı haftada çıktı doğum çizginiz
sarikiz1 Bende 37+3 bence daha erken gelmesi ama siz bilirsiniz 😅 bana kalsa 2 hafta sonra gelsin istiyorum da bakalım ne zaman keyfi gelecek 🥲
Hilal14-12-21 nur-can621 bende tam bilmiyorum ama göbekte oluyormuş ne olduğunu da bilmiyorum bilen varsa lütfen bı cevap verebilir mi
Aleyna_01 Civ3cic o karışımı sabahtan akşama kadar her saat başı içiçektin en az 6 saat boyunca 1 2 defa ile değil birde karnında sür çörek otu yağını en çok kasılma yaratan o
Mervenr00 nur-can621 ilk gebeliğimde kızım 41.haftada geldi bu 2.gebeligim 37+4um o kadar beklicegini sanmıyorum çünkü ağrılarım sancılarım erken başladı bu gebeliğim de🥹 onlar gelicegi zamanı bilir sıkıntı etmeyin eninde sonunda gelcekler😂😂😂