Senayemre Ela51 süt elma salatalık yoğurt bunlar dogall yollar sonra da gavıscon advance şurup bi kaşık yerine iki kasık felan ye
Chanelmom Ela51 yemek alışkanlığını gözden geçir. Bir şey çok etki ediyor olmalı. Baharat, yağlı 🆚 geç vakitte yemek uyuma şekli herşey etkili. Şu sıra patates haşla ye yağ bile dökme
YagmurDaskn Ela51 yoğurdun üstündeki yeşilimsi ya da sarımsı suyu 3-4 yudumda büyük yudumlar iç. Çok sebep oluyor kendimden biliyorum çok dua edeceksin 😊
ValideSultan Ela51 kardeşim allah kurtarsın vallahi 2 aydır çekiyorum ilk başlarda ölüyorum desem yalan değil ki ilk haftalarda başladı şuan 14. Haftadayız... tek çözüm var yediklerine dikkat edeceksin yoksa çare yok birde gaviscon iğrenç bir tadı var ama iki saat rahatlatıyor. Yediklerin çok önemli dokunan bir şey yememeye dikkat et
Ela51 ValideSultan çok geçmiş olsun bende 26+2 haftalığım 😔 aşırı bi yanma ve sanki biri baskı yapıyor karnımla göğsüme nefes alamıyorum 😔
ValideSultan Ela51 süt soda kurubaklagil baharatlar, baharatlı yiyecekler kızartmalar sucuk vb tüketme Beyaz ekmek yayla çorba yoğurt tuzsuz peynir leblebi iyi geliyor