Gzmemn Sinemm65 yani şu an sakarya değil mi görev yeriniz ne güzel eğer öyleyse normalde izmitte yaşıyorum gidip geliyordu eşim hakkariye görev çıktı gitti doğuma gelcek işte 🥹
Sinemm65 SrpYlmz yaa 10 gün öncesi tam burç konusunda arada kalıyo ya😄 temmuzun 23 ünde 38+3 falan oluyorum aslana denk geliyo ve sonraki günler. 22 ve öncesi olursa da yengeç olucak. Bu konuda da çok kararsızım. Kızım aslan mı olsa yengeç mi😄
Sinemm65 Gzmemn yok hayır dedim ya sakarya. Sakarya görev yerimiz eşimle beraber sakarya da yaşıyoruz 🌸
Rapunzelinanasi Gzmemn bizim de 38 sonrası alırım diyordu. Son muayeneye gidip her şeyin yolunu görünce durumu izah edip olabilir mi diye sormuştuk. Sağolsun kabul etmişti. Bence siz de bir rica edin ama her şeyin yolunda olması çok çok önemli.
Sinemm65 Rapunzelinanasi özele gidiyorum zaten istiyosan sezaryen yaparız dedi. Normal doğuma teşvik eden bir doktor ama korkuyorsan zorlayamam seni tabi ki dedi :) şu tarihlerde alırız diye tahmini bir tarihte verdi bakalım bekliyorum. Her şey yolunda şu anda
YarenY Sinemm65 ben de aynı durumdayım😅 doktoruma 36.haftada gittiğimde belirttim sen nasıl istersen seni hiçbir şeye zorlamam eğer ille sezaryen dersen 39.haftaya doğru alırız dedi
Sinemm65 YarenY 36. Haftada mısınız şuan? Banada 39 a doğru alırız dedi kendisi normal doğuma teşvik ediyor ama sezaryen istiyosan 24-26 temmuz arası alırız dedi of sezaryenden bile inanılmaz korkuyorum ya nasıl olcak bilmem🥹🥹
YarenY Sinemm65 şuan 37+1 im ama gittiğimde 36+4tüm benim doktor da fazlasıyla normalci ama sen istemezsen hiçbir şeye zorlayamam 39a doğru alırız dedi ben de 38+4te falan aldırmayı düşünüyorum inşallah