sl_bcx Kızlar 33+3 haftalığız az önce bi anlık şeyle ayna kaldırdım ama ağırdı hemen hemen sanırım 10-12 kilo vardır 33 haftalikken Allah korusun çocuk düşer mi ? Yoksa erken doğuma mı sebep olur sizler ağır kaldırıyor musunuz bu arada gebeliğim risksiz
Angel161023 sl_bcx yapma yapma kaldırma artık son aylara da girmişsin riske atma bence ağrın yoksa korkma ama varsa için rahat etsin görün git hastaneye
melekmi22 sl_bcx Allah ne verdiyse kaldırıyorum indiriyorum yerlere egiliyorum tum gun evde tekim her türlü işimi kendim hallediyorum haftanız hemen hemen aynı sayılır şükür hiçbişey olmadı sağlıklı gebelikte pek bisey olmaz sadece yükseğe coo uzanmaktan kaçın birde merdiven sandalyeye falan çıkıp biseyler yapma bu haftalar itibari ile fazla bas dönmesi yaşanıyor Allah korusun
ZeyHus33 sl_bcx bişi olmaz ama yapma dikkat et son aylar bende 33+5 bende çok takmiyorm ne varsa tasiyirm uzaniyorm aliyorm ama kızıyorlar
Mucizeayla sl_bcx dikkatli olmak lazım ama bişey olmaz hemen bı kaç dakikadan. Bende 20 haftalık ikizlere hamileyim. Bir kızım var 12 kg bazen onu kaldiriyorum yani
Melismelo Benim kızım 1 bucuk yaşında 14 kilo ve cok huysuz bu ara bana cok düşkün yani sürekli kucağımda😅 inşallah birşey olmaz diyelim
sl_bcx Melismelo siz kaç aylıksınız zayıf mısınız ben 53 kiloyum da bünyeden bünyeye fark eder mi acaba
sl_bcx melekmi22 bir sey olsaydı ne gibi belirti verirdi bel ağrısı gebeliğin başından beri yaşıyorum o yüzden onu sebep olarak saymıyorum kanama vs olur muydu veya sancı ?
melekmi22 sl_bcx aşırı dayanılmaz sancısını şekilde kanama veya lekelenmede olur ve tabiki en önemlisi bebegin uzun süre hareketsiz kalması
sl_bcx melekmi22 ne yazikki lekelenmem oldu doktor düşük onleyici iğne yaptırmamı söyledi acilden progestan başladı 😏
melekmi22 sl_bcx çok geçmiş olsun daha dikkatli olun lütfen herkesin bünyesi aynı şekilde değil demek ki 😪