scl Hanımlar daha önce konu açıldı mı bilmiyorum ama 20-21 haftalıkken uçak yolculuğu sakıncalı olur mu? Bilgisi olan doktoruna danışan var mı acaba?
Belgin scl ben yurt dısında yasıyorum Türkiye’ye gıdıcektım doktorum izin vermedi 14+5 haftalık hamileyım 10 saat sürdüğü için maalesef izin vermedi
Obsesifk scl bende 22 haftalığım çarşamba günü antalyaya gidicem doktoruma 2 hafta önce sormuştum bişey olmaz dedi sonuçta uzun süreli bir uçuş değil 1-2 saatten birşey olmaz
EliFurkan Riskli gebelik olmadigi surece sıkıntı yok 36. haftana kadar ucabilirsin. İstersen dr una sor için rahatlasin, ben 28-30 haftalarimda bindim gayet rahattim 🙏
scl EliFurkan canım en son 15 haftalıkken gittim doktora ben sormadan uçak yolculuğu yapabilirsin dedi şimdi 20-21 haftalık olcaz yolculuk yapsrken o yzden aklıma takıldı
scl Obsesifk bende sordum ozaman 15 haftalıktık sakıncası yok yapabilrisin dedi ama 20-21 haftalara ertelenince arada kaldım bişi olmaz ozaman inşallah
Sanemiko Riskli bir hamileliğin yoksa bir sakıncası da Yok. Bende 19. Haftamda uçmuştum. Şimdi 25. Haftamda uçacağım ama doktorum Ne olur Ne olmaz rapor yazayım oyle git dedi. Bazen sorun çıkarıyorlar dedi. Raporla gideceğim kısmetse🙏
scl Sanemiko riskli değil çok şükür rapor aklıma gelmedi ama siz 25 haftalıkken sakıncası yok dediyse bebek için bizim içinde inşallah sakıncası olmaz bebeğime bişi olur mu diye düşünmeye başladım ama 15 haftalıkken doktor sakıncası yok demişti tekrar sormadım