Fasulyeninhikayesi 35+5 evetttt 3. Bebeğim icin az kaldi sezaryen olacak 2 oglum var babalarının kopyası bakalim kizim kime benzeyecek sağlıklı doğumlarımız olsun saglikla kavusalim bebeklerimize insallah 🤲🏻🤰🏻🌸
dogurangaplumba Fasulyeninhikayesi ilk kızım büyüyene kadar sülalede kim varsa her ay birine benzedi sonra biraz ben biraz baba oldu 2. Kızıma hamile kaldım bu direkt bana benzesin istedim ama sanki ablasını yeniden doğurdum herşeyi aynı ablası 25 günlük daha kime benzeyeceği belli olmaz ama ilk kızım yenidoğan hali fotokopisi 🙈😅
dogurangaplumba Akyuz_90 ahahaha hayır 2 tane önden doğurmuş büyütmüş 3. Çocuğu doğurcakmış sıcaklardankafalar gitti 🙈😅
Fasulyeninhikayesi dogurangaplumba saglikla büyüsün insallah tabi anne olarak bizede benzesin isteriz benim 2 oğlum birnirinin kopyası görenler oyle soyluyo bu sefer kendine benzesin artık diyorlar Rabbim nasil verirse artik
dogurangaplumba Fasulyeninhikayesi Sağlıklı,hayırlı,ahlaklı evlatlar olsunlar da kime benzediğinin önemi yok vaktinde gelsin inşallah Rabbim kolay doğumlar nasip etsin 🤲🏼