Hilalsnll bn ilk kızımda cok biberon degiştirdim kesinlikle ilk başta bi tane alınmalı sarılık olunca uyanmıyr kaşıkla hep dökülüyor agzını acıp elimle sıkıp iciryordum 8 aylık mamaya başladık sonra bakkal biberonu tutmadı eee baby anne gögsüne benziyen ucludan aldım oda camı cok ince sürekli kırıldı sonra cihhicco Pp aldım oda eşim 0 ay başlıklı almış kullanamadım yine geri weee baby cam biberona gectik mecbur 1 yaşına kadar ayda bir kırıldı😀🤣 bebekken ilk aylar cam temiz sağlıklı oluyor ama sonraki aylar agır olyo idareten cam uygun bişey alın sonra biraz büyüynce mamaya alışırsa markaya gecin anne gögsünü bırakmaması icin derseniz pahalı paralar vermek gerekiyor yoksa bakkal biberonu da iş görüyor yani bebegin durumunuba göre bakın kimi 2 aay emziriyor sonra ya sütü gelmiyor ya keyfinsen bırakıyor cevremde emzirmeyen cok gece uyanması zor diye bıraktırdılae 19 ay emzirdim hep lincledim 2 ay ense yeter fln gibisinden cok biberona ihtyacım olmadı şükür o yüzden bebeginize göre alın şimdiden set alıp boşuna heder etmeyin paranızı