Kızlar 40 haftalığım 38 e uyumlu 2 gündür geceleri ishal ve mide bulantısı kusma var bebeğim sürekli toplanıyor özellikle uzandığımda nefes alamıyorum 3 gün öncede bu şikayetle gittim acile neyse bugun rutin kontrol vardı gittim özel bölgede Siğil olduğunu belirttim muayene oldum kan tahlili verdim önceki haftada vermiştim beni nst yolladı bebeğin kalp atışları yoktu tekrar bağlandım bu sefer sonlara doğru 170- 85 gören sonuçlarım vardı doktorum sancımı sordu şuan sabit ağrım var kuyruk sokumundan dedim Allah Allah sancıların başlamış gözüküyor nasıl hissetmiyorsun düzenli gözüküyor 15 dkkda gelince acilden giriş yap dedi eve geldim normalde mukus tıkacım düştü ama şuan mukusa benzer çok akıntım ve peçeteye gelen pembe akıntı var sabah ayağa kalktığımda da ayağıma lap dedi 2 damla damladı 35 den beri düzensiz sancım var nst de çıkan ama ben hissetmiyorum dakika nasıl tutucam sancımı hissettirmek kuvvetlenditmek için ÖNERİSİ olan ne zaman doğururum sezeryan mı bilemiyorum şuan tek hissettiğim aşşağıda yoğun bir baskı ve kalça kuyruk sokumu sızlaması var