SmeyyEray06 Kızlar bebeğim normalde 31+3 olması gerekiyor ama kafası 33 haftalık karnı 29 haftalık çıkıyor öğleden sonra nst ye bağlayacaklar doktor doppler bakacak başına gelen var mı sonrasında neler oldu lütfen cevap verin elim ayağım dolaştı
Ozlmylmzz SmeyyEray06 canım benimkide kafasi iki hafta önden gidiyor karnı 3 hafta önden gidiyor doktorum şekerden şüphelendi ama şekerim yok genetik olarak iri bir bebek olucak yediklerime dikkat ettiğim halde haftalık 300 gram üstü almıştı suan 37+2 yiz oyuzden erkenden doğurmak istiyorum
GuzelMelegimm SmeyyEray06 benimde öyle. Perşembe tekrar kontrolüm var. Kafama takma güzel beslen. Çok fazla bi gerilik yok
Ozlmylmzz SmeyyEray06 kız bebeklerde oluyor kızımda gerilik vardı oğlumda ilerden geliyor bende onu anlamadım her hamilelik aynı değil
Ozlmylmzz Nayas eşim kilolu doğmuş bende zayıf doğmuşum kızım zayıf doğdu ama oğlum babasına benzemiş sanırım nasıl dogurcam diye düşünüyorum
Ozlmylmzz SmeyyEray06 kızımda olmadı 37 haftada doğum yaptım suan hala doğurmadım kızım gayet sağlıklı çok şükür 🙏
Tugces27 Benim bebeğim de 31. Haftayken 33 haftayla uyumluydu başı ve boyu da 29. Haftayla uyumluydu ama genel toplam da 5 gün ilerideydi doktorum herhangi bi sorun görmedi