Dm_1234 Merhabalar 18 haftalık olduk şiddetli migren ataklarim var ve 3 gün sürüyor nöroloji bölümünden gebelikte de uygulanabililen periferik sinir blokaji yapalım dedi doktorum yaptıran var mi aranızda Bilgi verebilir misiniz
Sahim Dm_1234 merhaba yaptırdınız mı acaba ? Bende hamileyim ve çok şiddetli migren atakları geçiriyorum
Dm_1234 Sahim evet yaptırdım 4 kez yapıldı bir hafta arayla ve 8 Ağustos’ta kontrolüm olucak tabi bu süreçte aşırı rahatladım atak geçirmedim çok şükür
guzelce Bende hamilelikle beraber migren ataklarım çok artmıştı, akupunktur yaptırıyorum 4.seanstan sonra rahatladım çok şükür
Sahim guzelce bende nöral terapi yaptırıyorum normalde çok işe yarıyordu ama bu sefer atakları daha da arttırdı sanki
Dm_1234 guzelce hacamat ta bir yöntem ben daha önce yaptırmadım diye hamileliğim geçince yaptırırim diye düşündüm doktor blokaji önerdi sonra ilaç yutmadan olması çok iyi oldu
Dm_1234 Sahim Balıkesir Bandırma dayım ben burda araştırma Hastanesi’nde nöroloji bölümünde yaptırdım