berdem6 Kizlar 38 +4 gunluk hamileyim.en son dun kontrolde dr un bebegimin testislerinde su toplandigini.bu durumun yeni dogan bebeklerde olabilecgini ve kendiliginden gececegini soledi.ama benim icim rahat etmedi.arastirinca 2 yasina kadr beklenir gecmesse cerahi operasyon geregir yazior.dunden beri kotuyum.ya gecmezse minik bebegim ameliyatmi olck diorum.gerci cok basit yarim saatlk bi operasyonmus ve tehlikesi sifira yakinmis ama yinede keske olmasaydi diorum.basina bole bisey gelen varmi :(
Eceeee berdem6 ama bak Yenidoğanlarn testisleri hep büyük oluyor dikkatini çekti mi Doğum videolarında ben araştırdım zamanla geçiyormuş hem mecbur sünnnet olucak zaten annesi 🧚🏻♀️
Candy_liz berdem6 benim yeğenimde oldu doğumdan sonra da inmedi ameliyat oldu ama basit bir ameliyat olduğu için çok şükür sıkıntı olmadı..
cinderella berdem6 genelde bebeklerde oluyo bu durum zamanla geçiyo kendi kendine ilerlemiş durumlarda da çok kolay bi operasyonla düzeliyo sıkma canını
berdem6 Eceeee kuzum annelik cok zormus.minicik.bisey olsada insan ona zarar gelsin istemio :( insallah gecer ameliyata gerek olmadan :(valla dogum korkumu unuttum bunu dusunmekten :(
berdem6 Candy_liz bazilarinda gecmiomus canim.insaah iner.kendiliginden kucuk bisey olsada kiyamio insan.peli kasik fitigida olustumu ayni zamanda yigeninde.cogu zaman birlikte oluomus cunku
Candy_liz berdem6 yok şükür oluşmadı, rabbim dermansız dert vermesin, sıkma canını, iyi düşün iyi olsun