SrpYlmz Minnosaannee kundak mi yaptınız yüzünü kapattınız mi ? Demiyor yabi hastane öyle birşey hem saçma ya sanki onlar mı veriyor bedava durumu olmayan alamayan napcak çocuğu cikaramicsk mi hastaneden 🫢
Minnosaannee SrpYlmz kış ti zaten tipi fırtınaydı yaşadığım yer . 2 battaniyeye sarıp sarmaladim. Direk arabamıza geçtik. Dimi yani . Saçma bi dedikodu
Lutfiye20 balim35 özel hastanede doğum yaptım hiç karışmıyor ki onlar nasıl çıkardığına ilk kez duydum böyle bişey
balim35 @Lutfiye20 bilemiyorum dedim ya sorgulamadım ben zaten almayı düşünüyordum arkadaşım söylemişti 😅 ama antin kuntin prosedürleri olabiliyor hastaneden hastaneye değişir bence özel butik biryer belki dikkat etmez ama daha bügük yerlerde kurallar olabilir inanın doktora sorması daha mantıklı 😅
ebru1221_ balim35 ilk çocuğumu 2018 de özelde doğurdum lafını bile geçirmediler ki çocuğu nasıl çıkaracağımızdan hastaneye ne 😂 diğer iki çocuğumu iki farklı eğitim araştırmada doğurdum erken doğum olduğu için ki erken diyorum dikkatinizi çekerim ona rağmen o büyük hastaneler de konusunu geçirmedi puset değil kucakta kundakla getirdim 🥲 çok ilginç geldi bana hangi şehir acaba ☺️
myavocado SrpYlmz arabada da mı oto koltuksuz olacak, hem oto koltuk hem puset olan modellerden düşünülebilir belki. Çünkü puset elzem değil tabi ama oto koltuksuz araca bindirmek güvenli olmaz bence.
SrpYlmz myavocado doğru düşündüm bunu ama eşimin aracı vip özel müşteri gezdiriyor arabada duramicak surekli oto koltuğu o yüzden onu da almadım ama haklsiniz
fthnf_ SrpYlmz işte o puset dediğimiz ana kucağı, oto koltuğu olarak kullanılıyor ilk dönem. Gerçekten gereklilik. Kabin boy araba almışsınız, bazı ana kucakları ek aparatla kabine uyarlanıyor. Belki uyumlu olanı bulabilirsiniz
gdaslik SrpYlmz eğer arabanız varsa puset yerine araç koltuğu kullanılabilir. Ama kucakta bebek taşımak çok riskli ben o riski göze alamam açıkcası. Ben de puset almadım yeni kızımınkini de bir arkadaşa vermiştim. Şuan kızımın oto koltuğu yenidoğandan itibaren kullanılan bir oto koltuğu. Kızıma yükseltici alacağız. Şuan kullandığı oto koltuğunu da bebek için kullanacağız. Eğer oto koltuğunuz yoksa puset alın ve yolculukta otomobilinize sabitleyin.
SrpYlmz fthnf_ yok bebek arabam için istemiyorum amacım zaten kullanışlı araba almaktı kuş gibi araba aldım ama puset oto koltuğu olandan ikinci el alabilirim açıkçası eşimin aracı vip yani özel müşteri gezdiriyor sürekli oto koltugumuzda arabada duramicagi için oto koltuğu da almayı dusunmemistim
Alyadefne SrpYlmz canım eski tip yatak şeklinde puset ler var bez şeklinde ve çook uyguna 200 tl ye bile bulabilirsin iki sapı var bebeği içine uzatıp taşıyabiliyorsun bez. Onlardan alabilirsin
Ebuuu0 SrpYlmz büyakşehir belediyeleri temin ediyor başvuru yapabilirsiniz. Ankara da arkadaşım aldı belediyeden
SrpYlmz -ayse12 Kraft Palma aldım ben yenidogandan itibaren kullaniliyor kuş gibi araba 6.2 kg tel elle aç kapat çok rahat
Ygmr01 SrpYlmz banada gereksiz fazlalık gibi geliyor. Ee sonra ben onu koycak yer bulamıcam. O kadar pusetsiz insan nasıl çıkarmış hastaneden illa ki bir şekilde çıkartırız yani. En kötü arkadaşım doğum yaptı. Günlük olarak ondan alırım diye düşünüyorum. Yani ben çok sorun etmiyorum ya olmasa da olur gözüyle bakıyorum.
SrpYlmz Ygmr01 işte benim evim baya küçük İstanbul evleri binaları malum açıkçası yer sıkıntısından dolayı istemedim ama arabada nasıl getirip goturulcek muhabbeti yapınca herkes birazda kafam ona kaydi
Gokyuzum_g0730 balim35 ben de 3 yıl önce duymuştum aldım hemen ama yalan bilgi özelde yaptim öyle diyen olmadı
hellomama Arkadaşlar siz şaka mısınız 🤯 puset 6 ay boyunca oto koltuğu olarak kullanmanız gereken bir ürün. Siz 6 ay boyunca ya hiç otomobile binmeyeceksiniz ya da puset ile bineceksiniz. Beş dakikalık yol bile olsa o puseti aracınıza iyice sabitleyerek çocuğunuzu da pusetin kemerleri ile güvene alarak yolculuk yapmak zorundasınız. Bunun aksi (kucakta yolculuk) bir trafik suçudur ve cezası var.
gknlpln hellomama çok haklısınız. Aracı ne kadar dikkatlı kullansakta diğer araç sürücüleri malesef okadar dikkatsiz. Başka birinin arkadan, sağdan veya soldan çarpmayacağını bilmeyiz
-ayse12 hellomama benim görüncemin puseti var tertemiz onu kullanacam sadece bebek arabası düşünüyorum ama içime sineni bulamadım