ZeynepDuru17 gknlpln doktor önermiyor tatlım kafama göre konusmuyorum zaten isteyen kullanır isteyen kullanmaz ben fikrimi bildigimi söyledim
Zumra1234 Didtas evet ben organik deodorant / rollon’da kulanıyorum içinde aluminium olmamasina dikkat edin.
ZeynepDuru17 gknlpln gerçekten sizle uğraşmak istemiyorum samimiyet açısından soylemedim samimi olabileceğim kadar düzgün bı uslubunuz yok zaten sizin postunuzda değilim siz bana yanıt verme hakkını nerde buldunuz pardon işinize bakın banada cevap vermeyin okey
gknlpln ZeynepDuru17 Okeeyyy bebuşka 😂😂😂. Ama benden size bi tavsiye : birisine sinirlenmeden önce bi düşünün karşımdaki kişi nöronlarımın boşuna yorulmasına ve böbrek üstü bezinden vücuduma gereksiz kortizol salgilanmasına değer mi değmez mi diye. Zira nöronlar yenilenebilen hücre türleri değiller(bilimsel olarak kanıtlanmış). Ama siz şimdi dersiniz ki sen kimsin ki sana sinirleneyim 😂 Kalbiniz sevgiyle dolsun taşsın 🌸
ZeynepDuru17 gknlpln sinirlenen ben değilim sizsiniz o kadar ayrıntıya girecek kadar önemsemiyorum bazı şeyleri teşekkürler 🤣
dogurangaplumba Didtas siveno rollon içerik olarak temiz ama ojede çocuklar için soyulabilir ojelere bakabilirsiniz bi onlarda içerik olarak temizmiş ama renkler nasıl bilmiyorum
Didtas dogurangaplumba şimdi doktordan çıktım rollon olarak dogallari tercih edebilirsin dedi oje normal kullanabilirmisim
xhbgns Didtas Terlemeyi önlemiyor ama kokuyu ikisi de önlüyor momwell daha böyle zencefilimsi kokuyor ben çok seviyorum mesela onu the life co da koku seçenekleri var ikisini de kullanabilirsiniz
Didtas xhbgns şimdi çıktım doktordan doğal rollon kullanabilirsin dedi önerdiklerine bakacağım teşekkürler
cerend2024 Didtas Oje pek sürmüyorum. Roll on olarak uzun süre Yves Rocher kullandım ama yeni serisinin içeriği eskisi gibi temiz değil maalesef içeriği değiştiler. Bir süredir siveno roll on kullanıyorum memnunum içeriği de doğal
Elayelay Selammm ben de ojeyi bıraktım, ve deodorant olarak da siveno kullanıyorum. Rexona hariç hiç bir şey kullanmayan ben aşık oldum. Gerçekten şans vermelisiniz 0 koku.
Gg5348 Didtas roll on kullanıyorum ojede doktorum sürebilirsin demişti sadece kimileri oje sürüyor sonra elini ağzına sokuyor ojesini yiyor o çok zararlı demişti çok arada sırada özel bir yerlere giderken minicik parfüm sıkıyorum
Didtas Gg5348 ojeyi benim doktorumda kullanabilirsin dedi parfüm yerine arada kolonya sikiyorum çocuklar için olandan 😁