Gulcicek33 18 haftalığız muayenede doktor beyinde kist var endiselenmeyin gebelerde görülüyor bir ay içerisinde geçer dedi böyle bir durumla karşılaşan var mı ?
269522 Gulcicek33 bizde de olmuştu detaylı ultrason da 20.hafta da baktığında geçmişti canım korkma perinatolog %90 kayboluyor genel de dedi
Mervealya1992 Gulcicek33 gectımı acaba banada buqun dediler detaylıya kadar geçer korkma dedi doktkr ama
Mervealya1992 Limonlukekkk banada bugun dediler doktor detaylıya kdr kaybolurda dedi ama ana yüreği işte kayboldumu detaylıya kadar
Kbrayucesoy Mervealya1992 Geçiyor korkmayin banada dendi. Doktor %99 32. Haftaya gelmeden kaybolcak dedi. Gercekten 29. Haftada kaybolmustu cok şükür. Eğer tek bulgu varsa kesinlikle kayboluyo hic korkmayin
Limonlukekkk Mervealya1992 detaylıdan sonra 24-25. Haftada kayboluo canım hiç üzülme bende ağlayıp durmuştum
Mervealya1992 Kbrayucesoy normel muayeneydı ama doktor baska bulgu yok dedi heryeıne baktım dedi organlarjna buyk ıhtıma detaylıda gozukmez bıle dedi ama
Mervealya1992 Limonlukekkk bende öyle normel bebegımı gorum dedi detaylıya var diye olesıne gittim ama doktor baska bukgu yok dedi organlarına baktjm dedi oyuzden %90 kaybolur dedi 4lüye gir ama dedi girimmi yoksa detaylıyımı bekleyın sence
Kbrayucesoy Mervealya1992 bende cok üzülmüştüm kafaya cok taktim ama içini ferah tut gecicek hep buna inan en fazla 32. Haftada duzelmis oluyor normal bir ultrasonda bile gözüküyor. Tekrardan detayliya gerek kalmaz bence. Benim hem devlet hem ozele gitmistim ikisindede kayboldugunu soylediler.
Mervealya1992 Limonlukekkk ozamam detaylıyı beklım ozamana kaybolur dedi cunku 20 haftada yaptır ama dedi fetal dna ıstedıgın zMan yapılıyormu ki haftası varmı
Mervealya1992 Limonlukekkk cımaya buldum randevu devlette yaptırvam 4lü sonra detaylıda zaten özelde yapılcak 4lüyü bari devlette yaptırım
Gulcicek33 Evet geçti şükür 30. Haftada da kalbinde leke görüldü 32. Haftadayız dün Dr a gittim o da geçmişti korku panik yapmayın ben o dönemi zehir etmiştim kendime geçiyor sizlerinde geçecektir insAllah