Merhaba kızlar öncelikle tecrübeli annelere akıl danışmak ve moral bulmak istiyorum😓 30 mayısta sezaryen doğum yaptım sütüm damla damla da olsa hemen geldi bebeğim memeyi alıyordu ama süt yetersizdi daha sonra kan uyusmazlığımız da olduğu için sarılık başladı ve mama vermemiz gerekti malesef mamaya rağmen bebeğim ilk 3 gün emiyordu reddetmemisti ama eczacı bize yanlıs mama vermis ve bende dikişli yatıyor olduğum icin bu sürecte fark etmedim hep esim ablam hazırlayıp getiriyordu ve bebeğim kabız oldu. Kabız olduktan sonra meme pozisyonundayken hep gaz çıkarıp kaka yaptığı için kriz geçirmeye başladı ve memeyi almamaya başladı. Doktora gittik bu arada ve ben fark edip mamayı hemen değiştirdim bebeğimin sarılığı 20.4olduğu için hastaneye yattık. O arada benim sütlerim gelmeye başlamıştı bebeğim ememediği için ve tecrübesizlikten pompam yoktu memelerim şişti mastit yoluna girdik bu sefer memelerim öyle bir şişti ki taş sanki bebeğim alamadı derken iğrenc bi döngüye girdim ve bebeğim iyileşti göğüs de iyileşti tam o sırada kayınvalide olacak insan müsfettesi bir sürü olay çıkardı eşimle birbirimize girdik evimde sinir krizleri geçirip ayılıp bayılmaya kalktı derken sütlerim kesilmeye başladı (hakkımı asla helal etmiyorum) suan sütlerim az da olsa geliyor sağıp veriyorum ama bebeğim meme reddi yapıyor o emmedikce azalıyor😓😓😓 Meme reddi yaşayanlardan tavsiye bekliyorum nasıl emdirebilirim napmam lazım çok çaresizim.