hepoyleolurzaten__ Simge22 Bizimde şafak 95 😊 Bu aralar karnım taş gibi oluyor artı havalarda sıcak nefes alamıyorum
Momybaby Simge22 ay benimde 98 💕💕💕 çabuk yorulmaya başladım beni gören 8 aylık hamile sanır öyle bi hal aldım 😔 eksiklerim var bir sürü, kararsızlığımı yenersem halledeceğiz. Sağlıkla gelsin inşallah her birimizin ki güzel doğumlar olsun 😊
Teacherblue Simge22 akşam 7 gibi uyku çöküyor ve uyuyorum 😅 2 saat şaşmıyor kaç gündür. Çabuk yoruluyorum eşim de farkında. Doktorum da prenses gibi olacaksın yavaş yavaş demişti. Bebeğin hareketleri bazen canımı yakıyor. Dün mesela o kadar altta hissettim ki kanala mı giriyor dedim o derece. Sonra gezdi gezdi yukarı çıktı 😅
Simge22 hepoyleolurzaten__ ay sorma kuzum bende hataydayım deli.gibi bir sıcak var klimasız duramıyorum
Simge22 Momybaby amin inşallah eksikler de hallolur bir şekilde evet artık agirlaştığımız için çok zor hareket ediyoruz seni çok iyi anlıyorum
Simge22 Teacherblue ay ben çoğu zaman aşağıdaki hissediyorum zaten doktoruma sordum normal dedi daha doğum kanalına girmesi için erken dedi öyle korkumu yendim biraz
Afrasevde Simge22 ay zaman su gibi akıp geçiyor 🥹 son 46 benimde 🫣 Hepimiz sağlıcakla kucaklarımıza bebeklerimizi alalım inşallah beybilerrr💘💘
Simge22 Afrasevde ay geçen gün bende gördüm mümkün müdür acaba ya suda doğum inşallah istediğiniz gibi ilerler herşey ❤️
metemom_ Simge22 son 72 sıcaklar beni bebekten daha çok bunaltıyor geceleri uykum sıfıra indi klima da sürekli çarpıyor 🥲
Simge22 metemom_ ay kıyamam ya bu sıcak havalarda hamilelik çok zor geçiyor Allah’ım güç kuvvet versin hepimize ❤️
Afrasevde Simge22 Yaa seninde inşallah gönlünce olur her şey 💘 Yumuşattığı için bir tık daha az acılı olur diyorlar bakalım nasip olacak mı 🥹
metemom_ Simge22 gerçekten öyle aşağı inmek benim için imkansız olmaya başladı hemen tansiyonum düşüyor