Asel-26 Merhaba arkadaşlar ben devlet hastanesine gittim daha önceden ve safra kesesini göremedim dedi şimdi bir daha gidicem doktor önerisi olan varmı
cLearQueen Asel-26 afyonda sadece 1 tane perinatoloji doktoru var. O da afsü’de Hasan Eroglu… yanlis hatirlamiyosam 560 tl idi fiyatı.
cLearQueen Asel-26 ama iyi bir doktor ariyorsanız kendi doktorumu tavsiye ederim. Fertillife hastanesinde Mehmet Yılmazer.. once o bakar gerekli gorurse perinatologa kendi yonlendiriyor zaten
fizikiharita Ben perinatolog takipliyim üniversite hastanesinde. Muayne ücreti 590 şuan ama detaylı için ne kadardır onu bilmiyorum.
Asel-26 Evet arkadaşlar stresli günleri geride bıraktım bu gun Bi radyoloji uzmanına gittim Esra özgül hanım çok ilgilendi ve Allah a şükür birsey çıkmadı sağlığı gayet yerindeymis yavrumun
cLearQueen Basakk98 gerçekten cok memnun kaldım.. hatta en son bugün gitmiştim.. kesinlikle tavsiye ederim
cLearQueen Basakk98 renkli kısmı da var. Kendi bikac farkli yerden baktı sonra bize renkli kismı açtı eşime istersen resim cekebilirsin dedi.