merve_alan04 Sevgili anneler ve anne adayları bu gün hastaneye gidiyorum suni sancı ile doğum başlatılacak dualarınıza talibim süreç uzamaz inşallah sağlıklıca kavuşurum bebeğime. Bende anne olmak isteyenleri unutmuycam hep aklımdasınız❤❤❤
Sermec27 merve_alan04 bende doğuracağım birazdan Sezaryen olacak Allah nasıp ederse sağlıcakla kavuşuruz inşallah 🤲🥰
Rabia_minnak merve_alan04 en hızlı en kolay ağırısız bi şekilde Rabbim atlatmayı nasip etsin kolaylıklar göstersin inşallah darısı bizim başımıza biran önce doğurmak istiyorum😂🫣🫶🏻
Elcin26 merve_alan04 İnşAllah suni sancı verildikten 1-2 saat içinde çok ağrı yaşamadan bebeğine kovuşursun bende cuma günü suni sancı ile başlayacağım güzel dileklerimi iletiyorum 🥰🥰
Mine-tayfun merve_alan04 ay bende yoldayım doğuma gidiyorum sağlıkla alalım kucağımıza inşallah bol bol dua edin banada 🥰
YoncaD merve_alan04 kacinci haftadasin canim. Sag salim al bebegini insallah kucağına. Rahat bi dogum olur inşallah
merve_alan04 Hepinizden Allah razı olsun hepinizden bütün doğumu bekleyen anneler bebeklerine sağlıkla kavuşun inşallah sıkıntısız🤲🤲. Suni sancı almaya gelmiştim bu arada sezeryan oldum en kısa zamanda anlatacam bebiş de yanımda çok şükür ❤