Tuba_44 bkocak10 evet iki kampanya birleşmez bizimde personel indirimleri kaldırılıyo hatta birleştirmeyelim diye
AnlatmayaGerekYok Tuba_44 merhaba 🙋🏻♀️ Temizleme pamukları 65 lira olmuş gerçekten indirime girdi mi?? Daha önce alışverişe gittiğimde o kdr olduğunu hatırlıyorum da
Gulsum2308 Tuba_44 tuba hanım size bişey sormak istiyorum 7 Şubat tüm beslenme gereçlerinde indirim gözüküyo, e bebek internet sitesinde beslenme kategorisinde olan herşey indirime giricek mi? Biberonlar emzikler önlükler vs.
AnlatmayaGerekYok Tuba_44 evet yüzde 33 indirmli yazıyor yani gerçekten fiyatı indirimli mi normalde 90 küsür lira mı o koli 🙂
Morenna Gulsum2308 tüm beslenme gereçlerinde olacakmış canım. Ben bugün gittim bişiler aldım. Broşür aldım ayrıntılı yazıyor hepsi.
Gulsum2308 Morenna tamam canım sağol 😊 bilgin var mı bilmiyorum ama bişey sorucam dr.brownsun biberonunu alıcam ama 0-6 ay için geniş ağız mı olmalı dar ağız mı
Kuslokumu Gulsum2308 kesinlikle dar ağız ile geniş ağız arasındaki fark nedir? Bende tam olarak anlayamadım. Geniş ağızlılar bir tık daha pahalı fiyat olarak
Gulsum2308 Kuslokumu bende bilemedim dar ağız mı almalıyım yoksa geniş ağızlı mı, valla bilgisi olan bilgilendirirse çok güzel olur 🤗
Kuslokumu Morenna @Gulsum2308 dr brown biberon ağız kısmı nasıl olmalı? Bilgili bize fikir verecek biri aranıyorrr 😊
Morenna Kuslokumu ben biberon almayı düşünmüyorum inşallah da gerek kalmaz şuan hiç planlarımın arasında yok😂😂
Herseeyinasli Kuslokumu e bebek indirimini bekleyene kadar dün gece hepsi buradadan aldım. E bebek indirimi ile aynı fiyata geldi resmen. Böyle az fiyatlı ürünlerde indirim pek bi işe yaramıyor 😊 ben geniş ağızlı olanı tercih ettim. Doğumdan sonra ilk aşama için geniş ağızlı olanı öneriyorlardı.
Morenna Kuslokumu yok canım birşey demedim ona🙂 ne fark eder bilgilendirsinler belki lazım olacak bize de 🤷🏻♀️
Salmanc Tuba_44 bebek telsizi konusunda fikriniz varmı ? İndirim iyi mi ? Model ne beğeniyorsunuz kullandığınız varmı wma 450 alacaktım