Zehra5507 kubraa_93 açıkçası ben çok beğendim pazarda yok o fiyat 😊 penyesi de yumusacikti ben her ihtimale karşı elde yıkama yaparım makinede
BurcuY Tuba_44 indirimler açıklanmış canım nasıl yarın açıklancak 🙄 bi arkadaşa elden indirim broşürü vermişler
_seydaa Nur_mira ebebek internet sitesinden ama cok cabuk bitiyo ordan sürekli takip etmek gerekiyo ben aldıkan sonra tükendi şuanda 65 tl civarında var galiba en uygun sitesinde ☺️
Tuba_44 BurcuY ben doğum iznindeyim mağaza gruptan paylaşmadı açıklanmışsa ordan bilgi alın hanımefendi ben yardım etmek için post açmıştım sitede var ordan takip edin artık ozaman
Merveegazann yyssmmnn o arkadaş benim ve indirimleri duyurma kampanyası postuna hepsini tek tek yazdım girip bakabilirsiniz
BurcuY Tuba_44 ben size kötü Bişi demedim ki neden terslediniz anlamadım paylaşılmış siz ne zaman paylaşçaksınız dedim sadece 🙄
Htccprz BurcuY e resimden tek tek yazsın ozaman yaa ya da googleden hizli resim yükle diye biyere yükleyip atsın ben olsam çoktan paylaşmıştım simdi
Lycaenaa Tuba_44 merhaba ben depend indirimini bekliyordum ama katalogda göremedim onda indirim yok mu acaba
kubraa_93 Tuba_44 150 liralık alışverişe 50 lira hediye çeki oluyor mu bu indirimlerde o ayrı mı oluyor canım
Annem _seydaa erkek icin olanini alsaydinz bu kadar pozitif olamayacaktnz tahmin ettgm icin sordum Neyseki sizin isinize yaramis Benimki kotu sans Sikayey edip bildirdim
DeryaOguzhan Arkadaşlar instagram da indirimin babası diye bir sayfada katalog paylaşılmış şubat indirimi ☺️
Mrv93 https://www.instagram.com/p/BtRXwYLjWEA/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1hfhw3838h4so Kızlar Şubat ayı indirim kataloğu burdan bakabilirsiniz 🤗🤗