Dreamer186 Kızlar oğlum 2,5 yaşında. Sağlık ocağından tetanoz aşısı için çağırdılar vurulmaya gerek var mı? İnternette gebeliğin üzerinden 10 yıl geçmeden gerek yok yazıyor. Tereddüt ettim?
Hilal2901 Dreamer186 ilk gebeliğimde 2 olmuştum. 1 doz daha var dogumdan sonraya kalıyor eğer yaptırırsan koruyuculugu 10 yıl demisti hemsire tsbi yaptırmamıstım simdiki gebelikte yaptılar 3. Yü😂
Merveasm Dreamer186 sağlık ocağındaki hemşire 5 senelik süresi var demişti ben 1. Dozu oldum 2. Olcam oğlum 6 yaşında
Nur1806 Dreamer186 geçen hafta oldum. Benimde oğlum 3 yaşında hatırlatıcı doz olarak tek doz vuruyoruz dedi. Doğumdan sonra 2 doz daha olursan 50 yaşına kadar koruyuculuğu var dediler ama olma gibi niyetim yok😅 tekrar hamşle kalırsam o zaman olurum ağrı yaptı koluma çok
Caglab Dreamer186 Benim doktorum da aile hekimliğindeki doktor ve hemşire tek doz yeterli dedi 2.gebelik olduğu için. 2 doz 10 yıl korumuyor maalesef.
Umutaren Dreamer186 benim oğlum 22 aylık ben 33 haftalık hamileyim tetanoza gerek yok dediler bnm için 2 yıl olmadığından sanırım siz 1 doz vurulmalisiniz bence
Dreamer186 Cevaplar için teşekkürler kızlar gittim vuruldum. 1 doz olacakmışım. Sordum hemşireye 5 doz vuruluyor tamamlamaya çalışıyoruz sen 2 doz vurulmuşsun 1 doz daha yapacağız bu gebelikte dedi.