Simgesell34 İstanbul için yazıyorum. Detaylı ultrason için perinatolojiden nasıl randevu alırım bulamıyorum yardımcı olur musunuz ,
Civciv53 Simgesell34 önce kadın doğumun size yeşil alan açması lazım sonra sistem her sabah 10 da yenileniyor 9.59 da giriyordum hemen 10.00 de bulup alıyordum. Hangi yakada oturuyorsunuz bilmiyorum ama ben detaylı için bağcılar araştırmadan almıştım ikili için zeynep kamilden
Simgesell34 Civciv53 peritanoloji bölümünde riskli gebeler için detaylı ultrason yapılabilir diyor ordan mı alıyoruz..
chrysanthemum Ben devletten aldımz yeşil alan açtırmadım. Poliklinik olarsk perinatolojiyi sabah aratıyordum 9.45ten ıtibaren denedım ben 9.57 de aldım randevuyu. İkinci aramamda buldum zeynep kamildeydi. İnşallah hemen bulabılırsınız
Simgesell34 chrysanthemum peritanoloji bölümünde riskli gebeler için detaylı ultrason yapılabilir diyor ordan mı alıyoruz..
chrysanthemum Simgesell34 evet detaylı yapılabılır yazıyorsa odur. Ayrıyeten mesai saatlerinde hastaneyı arayıp jinekoloji bırımıne baglanıp sorabılırsınız garanti olur hem de👍🏻
Civciv53 Simgesell34 ben zaten riskli gebeyim bu yüzden sıkıntı yaşamadım ama antenatal diye de geçebiliyor ordanda alabilirsiniz. Detaylı ve ikili yapılamamaktadırdan alma canım onlar kesinlikle yapmıyorlar.