CereenCkr Merhaba hanımlar 36+1 haftalığım dün doktor randevum vardı bebeğim hâla makat gelişi duruyormus dönme ihtimali var dedi 39 a kadar ben istiyorum ki normal doğum olsun 😏 makat gelişi olup dönen var mı ? Yada dönmesi için neler yaptınız
myavocado CereenCkr hamile pilatesi, doğum egzersizleri oluyor ama haftanız ileri uzman biri yönlendirmeden video ile filan yapmak tehlikeli olabilir
buseyusuf27 CereenCkr hurma ye yuruyus merdıven ın çık plates topunda bel hareketleri var bıde zıplama var bnm kızım 35de dondu smdi oğluma gebeym 33dryim makat geliş hala ıns donunce eve bnde baslıcam platese flan yoksa cok agrm oluyor ve mıgdem cok yanıyor
O_glanannesi Bizimde 36+6hala ters bana doktorum zor döner dedi 2 normal doğum şimdi sezeryan olucam korkuyorum
CereenCkr O_glanannesi 😏 bir ümit bekliyorum valla doktor 39 a kadar yolu var dedi ama dönmeye niyeti yok gibi dedi 😏 bende korkuyorum sezeryandan normal doğuma çok hazirlamistim kendimi psikolojik olarak
Mrssmugee İlk kızım normal doğum 2. Doğum mecbur seseryan makat gelişi dönmedi malesef yarın da sezeryan olacağım
mel1304tew Merhaba, ben de aynı durumdayım Şuan 36.haftadayım ve bebeğim makat duruyor. Günceller misiniz döndü mü bebeğiniz 🥲