yeni-annelik Kızlar anneliğe kendinizi ne zaman hazır hissettiniz 26 haftalık hamileyim ama hala bir çok kaygım var doğum nasıl olacak nasıl bakacağım tam anlamıyla ona yetebilecek miyim sürekli böyle şeyleri düşünüp duruyorum bazen anneliğe hazır mıyım yapabilecek miyim diye bile düşünüyorum aranızda benim gibi olanlarınız var mı
TwoPearls yeni-annelik O düşünceler çok normal hazır hissetmekle alakası yok annelik iç güdüsü 2.cocugum oldu o düşünceler değişmedi
annesininballisi yeni-annelik bende 26 yasındayım kendimi anneliğe hazır hissettiğimi düşünüyordum hep 5 tane yeğenim var hepsi elimde büyüdü resmen. Cocuk bakmakta ne var diyen bir insandım 😅 ta ki son 4 5 haftaya kadar 26 haftalık olduk ve gün yaklaştıkça beni bir korku sardı ya bakamazsam, ya zarar verirsem diye. 7 aylık yeğenim var biraz biraz ilgileniyorum bende ama annelik duygusu yüklendikçe bildiklerimi de unuttuğumu düşünüyorum. Ablam hep bebeğin dogunca hiç bilmediğin seyler bile sana kolay gelecek diyor 🤷🏻♀️ şnsallah öyle olur ve hepimiz mükemmel anneler oluruz bebeklerimizi de sağlıkla kucağımıza alırız 🙏🏻
Meltemm21 yeni-annelik şuan sadece mutluluk hissediyorum sanırım doğuma az kala bende böyle düşünceye giricem çünkü hayatımda herşeyin mükemmel olmasını istiyorum
umrumdadegil yeni-annelik çok da hazır hissetmedim açıkçası ama oluyot bi şekilde canını sıkma geçip gidiyor 🥰 anneliğe öyle bir hazır oluyorsun ki anlamıyorsun bile
yeni-annelik annesininballisi evet zaman yaklaştıkça daha çok düşünmeye başlıyor sanki insan bende yeğenim doğduğu zaman çok ilgilenip bakmıştım ama şimdi nasıl bakacağımı düşünüp duruyorum
yeni-annelik Meltemm21 bende her şeyin mükemmel olması için elimden geleni yapmaya çalışıyorum sanırım bu yüzden de fazla düşünüyorum
chrysanthemum Hiç hazır değilim bu kaar büyük bi sorumluluğun altına nasıl gırıyorum kendıme şaşıyorum ugrasabılıcek mısın dıyorum sureklı yemesı altını degısmesı kusması esyaları bezi.. sonra şükrediyorum çokça rabbim bunu bize nasıp ettiyse cok sukur gerısı de gelır dıyorum.. yasayıp gorecegız
yeni-annelik chrysanthemum bende böyle bir sorumluluğun altına nasıl girebildim diyorum bazen umutsuzluğa kapılıyorum ama sonrasında Allah bana nasip etmiş şükrediyorum zor olucak evet kolay olmayacak ama bir şekilde üstesinden geleceğiz
annesininballisi yeni-annelik düşe kalka öğreneceğiz heralde 😅 yeri gelecek bebekle bizde aglayacagız yeri gelecek kendimize kızacagız.
Leylus yeni-annelik canim oğlum 4 yasinda birde 27 haftalık hamileyim hala cok zaman kendimi sorguluyorum asla hazir tam yeterli hissedemiyorsun bambaşka bisey annelik cok zor ve cok guzel hic bir duyguya benzemiyor ❤
Kb4576 yeni-annelik ben evleneli 3 sene oluyor neredeyse evlendigimizin ilk senesinden beri istiyordum ama eşim istemiyordu kendini hazır hissetmiyordu maddi açıdan birkaç ufak tartışmamız bile olmuştur bu yüzden . Daha sonrasında yeni bir eve geçtik yeni iş yeni düzen herşey oturdu ve denemeye karar verdik bu sefer eşim benden daha fazla istiyordu baba olmak istiyorum ben artık kendi çocuklarımı sevmek istiyorum dedi denemeye başladık derken 4. Ayda hamile olduğumu öğrendim (bu ay ) şu an 7 haftalık ama bana sorsan hazir mısın gercekten bilmiyorum bazen düşünüyorum gerçekten hazır mıydım biraz daha erteleyebilir mıydım diye bazen de diyorum ki rabbim aratmadı verdi mucizesini su an ona yetebilecek miyim bakabilecek miyim kaldirabilecek miyim düşünüp duruyorum ama hem pskolojik danisanim hem kadın doğum uzmanim annelik duygusu olduğunu söylüyor bunun yanı hepimizde aynı dusunceler var ben bu düşünceleri kafamdan biraz olsun atmak için bebek esyalarina falan bakıyorum bebek isimleri araştırıyorum ne yemeliyim nasil beslenmeliyim ona nasıl faydalı olabilirim benim şu an bu şekilde geçiyor onun için biseyler yaptigimda endişem azalıyor sana da tavsiye ederim rabbim sağ salim kucaklarimiza almayı nasip etsin yavrularımızı ♥️
yeni-annelik Kb4576 benimde eşim çok istiyordu ama ben daha çok bekleme taraftarıydım zaten evlenir evlenmez bir ay sonra hamile kaldığımı öğrendim herkes çok tepki gösterdi evliliğiniz çok yeni beklemeliydiniz hemen çocuk mu yapılır vs olumsuz o kadar çok yorum yapan vardı ki hamileliğimi öğrendiğimde sırf bu yüzden mutlu bile olamadım 26 haftalık hamileyim hala olumsuz şeyler düşünmeden duramıyorum belkide etrafımdaki insanlar yüzünden böyle hissediyor olabilirim ama Rabbim bana nasip etmiş ne yapabilirdim hamileliğimi önemsemeyip kalbimi kıran çok insan oldu yapılanları unutacağımı düşünmüyorum umarım bu hissettiklerim geçici bir evredir ve tüm bu kaygıların sonunu güzellikler doldurur
Alisa_ Oğlum 3.5 yaşinda, ikinci hamileliğimin 26ci haftasindayim) Anneligi beceremedigimi dusundugum zamanlar cok oluyor) bence hic gecmeyen, her annenin hiss ettigi seyler bunlar🙂 o yuzden takilma🙂 Her anne kendi cocugu icin en iyisidir❤️
YeniGelinMeselesi yeni-annelik 36+5 hamileyim, süpriz şekilde öğrendim hamile olduğumu planlı değildi yani hatta ben 1 sene çocuk istemiyorum diye yırtınırken rabbim büyük konuşma bak benim planım farklı diyerek nasip etti minnoşu 🥲😅 Hala hazır mıyım değil miyim emin değilim ama bence anneliğe hazır hissedilmez ya anne olunca özellikler otomatik yükleniyor yani ve ben anneyim diyicez gibi geliyor çünkü benimde endşelerim acabalarım hiç bitmiyor ve doğuran kime söylesem kucağına aldığın an anneyim diyorsun her şeyi biliyorsun resmen diyorlar inşallahta öyle olur şimdiden kızımı çok seviyorum vs ama endişeler korkular da peşimi bırakmıyor açıkçası 🫠🫠