misscenger Serife22 kesinlikle goguslerinize de uygulayın.16nci haftada başladı benim 🥺 karnımda hiç yok ama göğüsler büyüdüğü için alt kısımları çok çatlıyor, tabi kisiden kişiye de değişir
Buse344161 Serife22 göğüsünün etrafına sür karnımı yağladım birşey olmadı göğüsüm çatladoı😃 birde iç bacak çatlıyabiliyor oralarada kullanabilirsin. Ben biraz saldım oyüzden oldu çatlak bitek göbeğimde yok şükür şuanlık
Aysegul7766 Serife22 göbek ve sırt bölgesine doğru sür başka çatlayan yerlerin varsa sürebilirsin gemelde kişiden kişiye değişiyor benim bacaklarım gögüs tarafım ve göbeğim çatladı koltuk altım heryerim berbat yani😂😂😂🤭
Serife22 misscenger bana bacak on arka ust kisim gobek on arka dediler tek ama bilemedim bende pek tek gobegime surdum komple.
biranne__ Serife22 göbek sırt bölgesi gögüs ve bacak arkasına uyguluyorum bn bazen tüm vücut bile kullanıyorum ne olur ne olmaz diye 😊😊
Babymom07 Serife22 göğüslerim bacaklarım hiçbir yerim çatlamadı şükür karnımda ufak ufak çizgiler var çatlamaya başladı sanırım 🥲 ama krem vs kullanmadım Hindistan cevizi yağı sürüyorum ama ne kadar etkili olur bilemiyorum