1PrensAnnesi Serife07 cnm genelde detaylıya eş almıolar die bliorm ama hastanede sor belki orası kabul ediyordur. Vişne suyu baya hareketlendiriyo minikleri her organına daha rahat bakıyo diye dedim
Pitircikveannesi 1PrensAnnesi Ben eşimle annemle gidiyorum genelde İnşallah almamazlık yapmazlar girmem ki😒 En iyisi randevu alırken sormak😔
humaninannesi61 Ben gördüğüm an ağlamaya başladım. Gerçekten insan bebeğini görünce ondan daha güzel bir şeyin olmadığını düşünüyor😍 Rabbim herkese tattırsın😍 Eşinizi de alırlar büyük bir ihtimal çünkü yakınınız var mı die soruyorlar 🤰
1PrensAnnesi Pitircikveannesi cnm detaylıya tek alıolar genelde ☺ Ama sor bncde belki yannda alanda vardr
Toprakparss Serife07 benimde 6 kasımda genel taramam bende çok Merak ediyorum yakın arkadaşım benden iki hafta önde gebelikte ultrasonda nasıl bakılıyorsa o şekilde bakılıyormuş sadece daha detaylı gösteren bir makineymiş organ gelişimi kan akışı kordonu a dan z ye herşeyi söylediğini söyledi bakalım bizimki nasıl olacak
Toprakparss 1PrensAnnesi ne oluyor vişne suyu içince neden önerdiğinizi öğrenebilir miyim hareketleniyor mu
1PrensAnnesi Toprakparss evet cnm çikolata çok ağır gelio ama vişne suyu içince baya hareketlenio her organa daha rahat bakıolar
Toprakparss 1PrensAnnesi Ay ben çok fazla çikolata yiyorum biliyo musun yememem gerekiyor biliyorum ama tatlı ihtiyacım oluyor ve bunu genelde çikolata ile gideriyorum
Pitircikveannesi FidanAyKcr Hangi ilde yaşıyor sunuz? İstanbul’daysanız hangi hastaneye gittiniz? @1PrensAnnesi Aynen canım çok sevindim şu anda😍
1PrensAnnesi Pitircikveannesi bende sevindm inş yakındasnzdır da sende gidersin oraya senin hastane müsaade etmiosa💙💙💙
Pitircikveannesi 1PrensAnnesi Çok uzakta malesef canım ya ama İstanbul da da bulurum kesin. Hatta yapıyolarsa ikili testi yaptırdığım hastaneye giderim orda almışlardı 🤗